Hvor er Jonna? Vorup's Serie 2-herrer gør det svært for sig selv og taber på ny

Vorup FB - Herrer Serie 2

I onsdagens kamp på Ulvehøj i Vorup stod hjemmeholdet, Vorup FB, overfor udeholdet, Skødstrup SF. Desværre for hjemmeholdet endte kampen med en 0-3 sejr til Skødstrup SF.

Allerede i det 18. minut kom udeholdet foran på et selvmål fra Vorup. Det var en unødvendig fejl, som satte Vorup FB på bagkant. I anden halvleg fortsatte udeholdet med at dominere, og i det 47. minut scorede Jonas Nasri for Skødstrup SF, hvilket øgede deres føring til 0-2.

Selvom Vorup kæmpede bravt, lykkedes det ikke at score et eneste mål. I stedet scorede Tommy Christensen for udeholdet i det 84. minut, hvilket cementerede deres sejr på 0-3.

Efter kampen udtalte Vorup FB's spillende træner, Mikael Lehm, at det var ærgerligt at komme bagud på et unødvendigt selvmål. Han påpegede også, at holdet var reduceret til syv spillere på et tidspunkt, hvilket gjorde det svært at spille mod et stærkt udehold.

“Vi kommer bagud på et unødvendigt selvmål, og på et tidspunkt er vi 7 mod 11. Med 11 mod 11 - uden fejl - så havde vi måske kunne klare et X.”

Lehm fremhævede også Mads Ankersen, Vorup FB's dygtige keeper, som fik lavet utallige redninger i kampens løb. Lehm påpeger dog også, at Skødstrup muligvis mangler en angriber, der kan score mål.

“Mads Ankersen redder 109 skud fra Skødstrup. De mangler virkelig en der kan score,” siger han kækt.

Vorup FB's, Svenne Poulsen, giver også sin reaktion på kampen:

"Hvornår holder du nullet Mads Ankersen? Hvor er Jonna? Hvor er Jonna?," griner han.

Næste kamp for Vorup FB er tirsdag 13. juni, hvor de skal møde HOG Hinnerup på E. Trasborg Park. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 0-3 til Skødstrup SF
Række: Herrer Serie 2

Kilde: Spillende træner Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Serie 2