HR-Industries står bag et storstilet familieløb i Fladbro Skov

Foto: Morten Degn
Profilbillede
dato

Af Ane Øhrberg - kommunikationsmedarbejder v. HR-Industries

Kridt skoene og løb med

Den 25. september 2022 inviterer HR-Industries og Randers Freja Motion igen til et stort hyggeligt familieløb. 

”Vi håber på, at mange familier fra Randers og omegn har lyst til at deltage,” udtaler Henrik Friis Andersen fra HR-Industries. ”Vi har gjort meget for at få alle med. Der er distancer for både store og små. Helt ned til 750 meter for de allermindste og op til næsten ti kilometer,” fortsætter han.

Præmier til vinderne

HR-Industries har siden 2015 sponsoreret løbet til manges glæde. HR-Industries ZigZag-løbet er lagt an på at give hele familien en god oplevelse sammen. Der er arrangeret målområde, hvor der bliver sørget for grillpølser, slikposer, æbler og saft. Derudover er der præmier til vinderne af hver af de tre distancer; til små børn, til børn og til voksne. Der er også sørget for lidt spænding i form af ekstra udtrækningskonkurrencer.

Håber på stort fremmøde

HR-Industries ZigZag-løbet foregår i den naturskønne Fladbro Skov, hvor påfugle og den varierede natur sætter en dejlig stemning for løbet, men udover at være en fantastisk lokation, så har området også været med til at give løbet sit navn. Løberne tilbydes nemlig ruter som er interessante med sine zigzaggede veje både opad og nedad, ind og ud mellem skovens mange stammer.

”Vi håber igen i år på stort fremmøde, hvor mange familier vil nyde en dag i skoven sammen med os,” smiler Henrik.

Et åbent familieløb

HR-Industries er et vikar- og rekrutteringsbureau, som bl.a. sørger for længerevarende projektansættelser i industrien. ”Når vi ansætter folk gennem os, så er det jo vores kollegaer, selvom de rent geografisk arbejder forskellige steder ude i virksomhederne,” fortæller Henrik. ”ZigZag-løbet er derfor en god måde at mødes med medarbejderne i vores lokalsamfund til det store åbne familieløb,” fortsætter direktøren. 

Tilmeldingen til løbet foregår gennem Sportstiming og alle er velkomne.


Foto: Morten Degn


 

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Ane Øhrberg - kommunikationsmedarbejder v. HR-Industries.
Kilde: Ane Øhrberg - kommunikationsmedarbejder v. HR-Industries