Hos Mormor er den lokale grillbar med et bankende hjerte for velgørenhed

Det søde personale ved den lokale grillbar (Foto: Hos Mormor)
Profilbillede
dato

På Bøsbrovej i Randers finder man den lokale grillbar, Hos Mormor, der ikke blot serverer lækre måltider, men også har et stort fokus på velgørenhed. Med mottoet "Børn skal ikke føle sig anderledes" arbejder Thomas Iversen og hans team målrettet på at gøre en forskel for børn i lokalsamfundet.

"Vi vil gerne hjælpe børn, så de ikke skal føle sig anderledes. Vi har derfor startet en indsamling via salg af vores kæmpe hotdog. Kan vi via vores indsamling hjælpe bare et barn med ikke at føle sig anderledes, så har vi opnået vores mål," forklarer indehaver Thomas Iversen.

Hos Mormors' kæmpe hotdog, som efterhånden er blevet et form for varemærke, koster 100 kroner, hvoraf 50 kroner går direkte til velgørenhed.

Dette initiativ har allerede tiltrukket opmærksomhed fra nær og fjern, senest da tre unge svenskere besøgte grillbaren for at smage den berømte hotdog.


Disse unge mennesker kom helt fra Sverige kun for at smage Hos Mormors' kæmpe hotdog (Foto: Privatfoto, Hos Mormor)

Tidligere har indtægterne fra hotdog-salget gået til Børnetelefonen, som Hos Mormors fortsat støtter med 300 kroner hver måned. Denne vedholdende støtte er et klart eksempel på grillbarens dedikation til at gøre en forskel for børn, der har brug for hjælp og støtte.

Hos Mormors er et strålende eksempel på, hvordan lokale virksomheder kan ønsker at give noget tilbage igennem velgørende initiativer.

Kunderne ved Hos Mormor får derfor ikke kun en smagsoplevelse udover det sædvanlige, men også muligheden for at støtte et godt formål.


Kilde: Hos Mormor