Hos EDC - Det Runde Hus får du god rådgivning og klar kommunikation

Foto: EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus . På billedet ses: th. Ulrik Hedegaard (Ejendomsmægler), i midten Jesper Hedegaard Jensen (Indehaver), og tv. Ivan Hedegaard (Indehaver)
Profilbillede
dato

EDC-mæglerne i Randers er både specialiseret i boliger og landejendomme og tilbyder desuden både sælger- og køberrådgivning. Med deres lokalkendskab og realistiske rådgivning bliver en bolig hurtigt solgt eller købt.

I Det Runde Hus på Ebeltoftvej i Randers sidder den ene af indehaverne af EDC-mæglerfirmaet, Jesper Hedegaard Jensen. Han er ejendomsmægler og valuar og tager sig desuden af køberrådgivning.

Folk i Randers kender godt det Runde hus, for mere end 15.000 biler kører forbi butikken i døgnet. Og beliggenheden og synligheden er bestemt vigtig for firmaet. Og det er som bekendt også en god gammeldags ejendomsmæglerjoke, at det, der tæller ved et hussalg, er beliggenheden.

Jesper Hedegaard Jensen har været i branchen siden 1999.

Han oplever, at det store netværk, han har bygget op siden 1999, gør en forskel for firmaet, og at det vigtigste som mægler er, at man holder hovedet koldt og fokuserer på både sælgers og købers ønsker, når der træffes store og dyre beslutninger.

”Jeg er uddannet ejendomsmægler, MDE, valuar, køberrådgiver og har arbejdet med rådgivning, finansiering, boligforsikring og skødeskrivning siden 2001," fortæller han.

”I omtrent halvdelen af min arbejdsdag befinder jeg mig her i Det Runde Hus og ellers er jeg ude ved kunderne. Jeg kender mit lokalområde godt."

”Og så ved man jo netop også, hvilke forhold, der er i forbindelse med et villaområde eller en landejendoms beliggenhed,” understreger mægleren.

Flid, etik og godt købmandsskab
Ovenstående er EDC-mægleren i Randers’ motto, og det gør de alt for at leve op til. Det viser sig blandt andet i deres neutrale og uafhængige rådgivning.

Hos EDC Mægleren er man, med andre ord, uafhængig af pengeinstitutter og kreditforeninger, som de kan rådgive udenom. Og hjælper desuden via rådgivning og vejledning sælger med at gøre boligen salgsklar.

Jesper Hedegaard Jensen er desuden godt tilfreds med at være en del af EDC-kæden.
Det er der frihed og selvstændighed i, for han definerer - som indehaver selv sammen med sine medarbejdere - hvordan mæglerstil og rådgivning defineres i Det Runde Hus.

”Jeg oplever, at rådgivningen er den vigtigste del af vores arbejde. Og hvis man er klar og tydelig i kommunikationen og får alle detaljer med, så ender en sælger eller køber som regel med at være tilfreds,” konkluderer Jesper Hedegaard Jensen.


Foto: EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus // Fra venstre ses: Ivan Hedegaard (Indehaver), Ulrik Hedegaard (Ejendomsmægler) og Jesper Hedegaard Jensen (Indehaver) 

En stor tillidserklæring
Senere på året har Randers-mægleren i Det Runde Hus til opgave at vurdere 400 ejendomme i Vestjylland, der bliver berørt af en højspændingsledning fra Holstebro og til grænsen.

”Det bliver en spændende opgave,” fortæller Jesper Hedegaard Jensen. 
”Og i den forbindelse vurderer vi også størrelsen af den erstatning boligejerne har krav på.”

”Vi er hentet ind til opgaven, fordi vores viden er grundig og fordi vi både har forstand på bolig og landejendom. Men det er jo noget af en tillidserklæring.”
 
Det ser stadigvæk godt ud her i Randers
Hos EDC i Randers kan de godt se, at markedet kommer til at ændre sig med de stigende renter, de strammere budgetter fra pengeinstitutterne og energipriserne, der er opadgående.

Det er endnu svært at spå om, hvilken indflydelse det får på markedet, fortæller de hos EDC, men lige nu er udbuddet lavere end efterspørgslen, så det gør, at Randers-området ikke vil blive så hårdt ramt som storbyerne.

 Alt i alt er det en positiv omstændighed. Og Jesper Hedegaard Jensen konkluderer til slut:

”Det ser stadigvæk rigtig godt ud her i Randers.”

Kundernes tilfredshed er afgørende for mæglergruppen, uanset om du skal købe, sælge eller modtage køberrådgivning.
Du kan læse meget mere om EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus på hjemmesiden herHer har du også mulighed for at bestille et gratis salgstjek. 
Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: EDC Mæglergruppen - Det Runde Hus