Hos BilButikken er ærlighed og faglighed kerneværdier.

Kilde: BilButikken Randers // Peter Eriksen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

BilButikken A/S blev etableret d. 1. januar 2006 som følge af en fusion mellem de 2 autoriserede Toyota-forhandlere i Randers og Grenaa.

I dag ejes BilButikken A/S af Peter Eriksen, Lars Skipper og Martin Færch. Alle 3 har de deres daglige gang i forretningerne og sammenlagt over 50 år på bagen.

"Vi har således både en god forretningsmæssig, organisatorisk samt økonomisk ballast til at klare fremtidens udfordringer", fortæller Peter Eriksen der er direktør og partner i BilButikken.

"Vi er løsningsorienterede og laver en behovsanalyse hos kunden. Hvis det, vi kommer frem til, ikke svarer til kundens behov, kommer vi med andre forslag. Vores mission er at få tilfredse kunder, der vender tilbage til os. Vores kerneværdier er ærlighed og faglighed", forklarer Peter Eriksen der selv startede som sælger.

BilButikken har 47 medarbejdere fordelt på de to forretninger, hvor forretningen i Randers beskæftiger 30 medarbejdere og 17 beskæftiges i Grenaa.

"Vi gør en dyd ud af at uddanne lærlinge, ligesom efteruddannelser af vores medarbejdere har høj prioritet. Når din bil er på vores værksted, så er du sikker på at de teknikere, der laver service eller andet på din bil, er uddannet i netop din bil. Vores teknikere er opdateret indenfor de nyeste teknologier og processer, så de kan udføre deres arbejde bedst muligt".

Der kommer flere og flere elbiler og hybridbiler på de danske veje, og det er især de miljørigtige hybridbiler, der har haft stor opmærksomhed. Toyota har udviklet hybridbiler i over 20 år, og er i dag verdens førende inden for hybridbiler og hybridteknologi, og producerer Hybrid, plug-in og rene elbiler med længere rækkevidde, der samtidig skåner miljøet.


Peter Eriksen fortæller: "Der har været et rigtig godt salg af vores hybridbiler, hvor el-delen supplerer benzinmotoren. Og især hybrid modellerne, der både er miljøvenlige, økonomiske og samtidig ligger i et godt prisleje, sælger vi mange af".

BilButikken kan også hjælpe med finansiering eller leasing. Toyota er kåret som bedst i test for 6. gang i 2020 for at have Danmarks bedste billån. Hvis du i stedet vil lease, er én af mulighederne det nye Kinto Flex, som er et mobilitetskoncept, som kan blive dit sikre valg i perioder, hvor du ønsker bil i kort tid. Her kan du leje bil med en kort bindingsperiode på kun løbende måned + 4 måneder og komme nemt fra A til B.

"Vi kan med stolthed fortælle, at vi har fået Randers kommunes CSR-certificering" 

En certificering, der bliver givet til virksomheder, som gør en forskel inden for CSR (Corporate Social Responsibility - Virksomheders sociale ansvarlighed og samfundsansvar).

"Den certificering har vi fået, fordi vi har evne til at se mulighederne i en mangfoldig medarbejderstab - og at kunne give plads til dem, der har brug for et mere rummeligt arbejdsmarked. Vi tænker ud af boksen og rekrutterer bredt. Vi får opfyldt et arbejdskraftbehov og gør noget godt for andre".

Derudover fik de disse ord med på vejen af kommunen:

”BilButikken er som en familie - de tager hånd om sine medarbejdere, ikke kun på arbejdet, men også ud over det man kalder en normal arbejdsdag. Man prøver på alle måder at hjælpe det "familiemedlem", man har ansat. Det ses også ved, at I har fleksjobber, der har været ansat i jeres virksomhed siden 2006. Så I går gerne det ekstra skridt for at hjælpe og fastholde en medarbejder."

Besøg BilButikken på Kristrupvej 168, 8960 Randers SØ eller på deres Facebook-side 

Dette indhold er produceret af VORES Randers i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler