Hjem med historie: 319 m2 bolig med alverdens muligheder til salg hos EDC Trio

Tvedevej 2A, Hald, 8983 Gjerlev J
dato

Adresse: Tvedevej 2A, Hald, 8983 Gjerlev J
Pris: 1.995.000

Se boligen her

DEN GAMLE SKOLE I HALD

Unik, be­va­rings­vær­dig ejendom med en helt særlig atmosfære, der nu kan blive jeres her på Tvedevej 2A i den lille landsby ti kilometer nordøst for Randers. Samtidig er der rigeligt med ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der såvel ude som inde, og som prikken over i’et får I en flot udsigt over et åbent marklandskab fra husets førstesal.

Foruden boligens 319 m2 får I en god udbygning på 60 m2, som rummer en garage og et lille værksted, ligesom der er plads til blandt andet haveredskaber og havemøbler.

Grunden tæller hele 3.355 m2, som er udlagt med en stor gårdsplads, en indkørsel med parkering samt en sydvendt have med en skøn solterrasse og en fin urtehave. På grunden er der også et flot, gammelt egetræ.


Ejendommen er placeret centralt i landsbyen, hvor der er et aktivt og inkluderende lokalmiljø, stor kulturel aktivitet, samt en cykelsti til Randers.

Boligen har mange spændende in­dret­nings­mu­lig­he­der, og her kan snildt bo flere generationer under samme tag, ligesom der er rigeligt med plads til forskellige hob­by­ak­ti­vi­te­ter og hjemmekontor.

I de mere end 20 år nuværende ejere har haft huset, er ved­li­ge­hol­del­ses­stan­dar­den mærkbart løftet – blandt andet er murværket lavet, ligesom der er efterisoleret og skiftet vinduer. Alle opdateringer er foretaget med respekt for den oprindelige stil, og boligens originale charme samt de mange fine detaljer er således velbevaret.

Boligen rummer blandt andet fem gode værelser, hvoraf de tre er placeret på førstesalen, der også har en repos samt en flot, synlig bjælkestruktur.


Det ene værelse på denne etage er i øvrigt af XL-størrelse og udstyret med et bredt ind­byg­nings­skab. Foruden værelserne rummer stueplanet et badeværelse og et gæstetoilet samt to stuer og et køkken-alrum med udgang til terrassen mod syd. Her er ligeledes et bryggers og to ind­gangs­par­ti­er.

Vil I selv se nærmere på hele herligheden? Så ring og bestil en fremvisning i dag.

Udtalelse fra mægler hos EDC Trio, Rene Kløve Møller:

"En attraktiv ejendom, velgenet til både en- og tofamiliebrug, tilbyder imponerende 319 kvadratmeter til en enormt skarp pris per kvadratmeter. Desuden en historierig ejendom, da det tidligere har fungeret som Halds skole."

Boligens areal: 319 m2
Værelser: 6
Grundareal: 3355 m2
Ejerudgift i måneden: 2.046

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC TRIO A/S