Helsted Fremad U13 vandt deres første 11-mandskamp

Profilbillede

Helsted Fremad IFs U13-Drenge lagde en målrettet indsats for dagen ved søndagens opgør mod Hornbæk SF, da mandskabet besøgte Volkswagen Park Randers (kunst).

Det lykkedes for træner Holm og co. at hente sejren med hjem til Helsted Fremad IF. Træner, Kenny Holm, knytter følgende ord til 0-1-resultatet:

Det var drengenes første 11-mandskamp, og på denne baggrund synes jeg de spillede en rigtig fin kamp, og forsøgte sig trods banens størrelse, selv om ikke alt lykkedes. Det var en kamp, hvor holdene stod rigtig godt til hinanden og begge hold spillede på hurtige omstillinger som primært våben, og set med grønne øjne beherskede vi spillet bedst.

Efter kampen siger den stolte træner følgende:

Vi syntes Axel Viggo Fuhr på målet stod en formidabel kamp hvor han reddede os enkelt gang på en HSF friløber og derudover generelt en sikker sidste skanse i målet. Derudover spillede vores kanter en rigtig god kamp med sikre pasninger, og ekstremt meget mere løb end de er vant til.

Han uddyber:

Til slut selvfølgelig de to kampafgørende spillere, Benjamin Figen, der generobrede en bold i HSF feltet og lagde den perfekt til rette for Marius Emil, der ved bageste stolpe sikkert kunne sparke op under overliggeren på en chanceløs HSF målmand

Kenny fortæller yderlige hvad der fungerede godt for drengene og bidrog til sejren:

Vi arbejder meget med at spille bolden ud fra målmanden og derved også kontrollere kampen, hvilket drengene lykkedes med i store dele af kampen. Vi havde mange gode forsøg på opspil nedefra, hvor de flyttede sig for hinanden og man kunne se spillernes gode intentioner. Men banens størrelse var en udfordring for begge hold, eftersom der var meget større afstand, både spillerne imellem og til målet.

Den gode præstation betyder, at sejrherrerne fra Helsted Fremad IF hiver de tre point med hjem, og kan bygge videre på de gode takter indtil de møder Galten FS søndag den 28. november. Der er kampstart på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane klokken 09:30.

Kampens resultat: 0-1 til Helsted Fremad IF
Række: U13 Drenge Liga 5 - Vinterturneringen

Mål
4'1-0Marius Emil

Kilde: Træner Kenny Holm