Helsted Fremad manglede kynisme og klogskab

Helsted Fremad IF - Dronningborg Boldklub (Foto: Steen Haugaard Fransen)
Profilbillede

Tirsdagens møde med Dronningborg Boldklub var for stor en mundfuld for Helsted Fremad IF, som måtte se sig besejret af mandskabet fra Dronningborg.

Det var et nederlag som holdleder, Steen Haugaard Fransen, havde følgende reaktion på:

“Vi spiller en rigtig fin kamp, hvor vi især i 1. halvleg gør det godt. Også selvom vi kommer rigtig skidt fra start, da vi allerede efter to minutter kommer bagud. Det sker i en situation hvor vi kommer til at se rigtig dumme ud, og ikke får spillet bolden ud af eget felt."

"Og når vi så ikke udnytter overtaget i både spil og chancer, så vinder man ikke fodboldkampe. Dronningborg er bare klogere og mere kyniske. De scorer tre mål på fire afslutninger, og vi kunne have spillet en uge mere uden at score.”

Helsted Fremad IF taber dermed lidt terræn i puljen, men der var dog stadig positive takter at tage med videre, ifølge Steen Fransen:

“Vores spil er rigtig fint, og vi kommer frem til mange chancer. Vi får Dronningborg ud at løbe, og så sørger vi jo nok for at deres keeper bliver Man of the Match.”

Hertil uddyber holdlederen:

“Vi har mange der gør det rigtig godt, men det var dejligt at få vores anfører, Zlatko, hjem fra ferie.”

Torsdag den 18. august spiller Helsted Fremad IF mod SMIFF. Kampen bliver spillet på Albæk Stadion med start klokken 18:30.

Kampens resultat: 0-3 til Dronningborg B
Række: Herrer Serie 4 - Efterår 2022

Kilde: Holdleder Steen Haugaard Fransen, Helsted Fremad IF - Herrer Serie 4 - Efterår 2022