Helsted Fremad kæmpede bravt i nederlag til HEI

Træner Kenny Holm
Profilbillede
dato

Der var fodbold i luften på Helsted Fremad IFs hjemmebane Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane, da HEI kom på besøg. Desværre var hjemmebanefordelen ikke nok i dagens opgør - der sluttede 0-2 til HEI.

Helsted Fremad IF bød fredag aften HEI op til dans i et opgør i vinterturneringen. Til trods for hjemmebanefordelen løb HIF ind i et nederlag, selvom holdet kæmpede røven ud af bukserne. Træner Kenny Holm havde følgende at sige til kampen i kølvandet på dagens pointtab til HEI.

Kanon godt kæmpet og er virkeligt meget tilfreds med alle drengens indsats. Vi vidste godt, vi var oppe imod et bedre hold end os selv, men drengene knoklede på og gav alt, hvad de havde i alle nærkampe - samtidig med de forsøgtE spille sig frem i banen på hurtige omstillinger fremfor at sparke sig der til.

Træner Holm fremhæver følgende som værende udslagsgivende for dagens nederlag.

Vi skal være bedre og hurtigere på bolden, og formen skal også være bedre, fortæller træner Holm til VORES Randers

Nederlag til trods var der ifølge Kenny noget positivt at tage med fra dagens kamp.

Jeg vil sige i 1 halvleg er der mange, der byder sig til men her stod Jonathan Nissen yderste skarpt på wingbacken sammen med Ivan Sergejuk på midtbanen som bølgebryder. Et stærkt midterforsvar bestående af Elias Jacobsen og Gustav Tode spillede en formidabel kamp. I anden halvleg gav Oskar Lassen og Valde Drescher virkelig HEIs midtbane udfordringer. Men kampens Helsted spiller må være Aksel Viggo Fuhr, der kun har stået på mål i knap et år og skulle afløse Østjylland bedste U13 målmand Lasse Zimmermann på posten, og det gjorde han til perfektion.

På fredag den 11. februar møder Helsted Fremad IF HOG Hinnerup.

Kampen fløjtes i gang klokken 16:45 på Vibe Arena Favrskovbanen ( Kunstgræsbane).

Kampens resultat: 0-2 til HEI

Række: U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering

Kilde: Træner Kenny Holm, Helsted Fremad IF - U13 Drenge Liga 2 - Vinterturnering