Hattrickhelt Aksel Petersen sparker Dronningborg til fremragende hjemmesejr

Dronningborg Boldklub imponerede i dagens kamp mod IK Rosendal, hvor de sikrede sig en overbevisende sejr på 4-1.

Kampen fandt sted på Dronningborg Kunstgræsbane, og det var hjemmeholdet, der tog føringen i det 54. minut. Aksel Petersen var manden bag målet, der sendte bolden i nettet og gav Dronningborg Boldklub en tidlig føring.

Udeholdet, IK Rosendal, lod sig dog ikke slå ud af dette og formåede at udligne i det 59. minut. Malthe Wraae var målscoreren, der fik udeholdet tilbage i kampen. Men Dronningborg Boldklub viste deres styrke og vendte kampen til deres fordel i anden halvleg.

I det 73. minut var det igen Aksel Petersen, der kom på måltavlen og bragte hjemmeholdet i front. Dette blev efterfulgt af endnu et mål fra Dronningborg Boldklub, da Lucas Soelberg scorede i det 76. minut. Aksel Petersen fuldendte sin fantastiske præstation ved at score sit tredje mål i det 84. minut og sikrede dermed en komfortabel sejr til sit hold.

Træner for hjemmeholdet, Simon Klaris, var meget tilfreds med holdets præstation i dagens kamp.

“Jeg står tilbage med et meget positivt indtryk, vi havde en helt anden indstilling til det at være et hold. Anden halvleg var meget bedre end første.”

Skovfoged fremhævede især Aksel Petersens præstation der næsten egenhændigt sikrede de tre point.

“Aksel scorer 3 mål og laver en assist og afgører reelt kampen. Vores midtbane er totalt dominerende i anden halvleg.”

Klaris mente, at holdet lykkedes med at spille bedre sammen.

“Vi var bedre til at spille sammen i dag. Indstillingen var også bedre end den har været hidtil og så scorer vi på flere chancer, end vi plejer.”

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Dronningborg Boldklub, der viste deres potentiale og evne til at dominere kampen. Med Aksel Petersens fremragende præstation og holdets forbedrede indstilling ser det lovende ud for holdet.

Dronningborg Boldklub-spilleren, Sigge Boel Brøndum, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi var bedre til og ramme hinanden idag, og løb mere for hinanden og så scorede vi mål."

Næste kamp for Dronningborg Boldklub er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Arden IF på Arden Hallen. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 4-1 til Dronningborg Boldklub
Række: U16 Drenge Liga 3

Kilde: Træner Simon Klaris, Dronningborg B - U16 Drenge Liga 3