Halloween i Randers Storcenter

Græskarudskæring (Foto: Randers Storcenter)
Profilbillede
dato

Søndag d. 30. oktober er der dømt halloween i Randers Storcenter, hvor der kan opleves zoombie-walk rundt i centeret, børn kan folde sig kreativt ud med deres helt egen personlige græskar-lampe af store, flotte græskar og få lavet ansigtsmaling af dygtige GlimmerMarie, som er professionel bodypainter

Kreativ græskarudskæring
Som bekendt er oktober måned fyldt med halloween aktiviteter, og det er ingen undtagelse i Randers Storcenter. Søndag d. 30. oktober mellem kl. 10-14 kan børn lave deres helt egne personlige halloween-græskar-lamper. Medarbejdere står klar til at hjælpe børnene, når de folder sig kreativt ud. Der vil både være græskargrej til udskæring, tusser til optegning og engangsforklæder.

Forhåbningen er, at børnene møder op i seje halloweenkostumer; spøgelser som hekse. Prisen på en billet til græskarudskæring er 20 kr. per barn og kan købes samme dag som eventet forløber. Billetten kan købes i Information i Randers Storcenter. Alle børn får deres græskar-lampe med hjem, når de er færdige. 

Uhyggeligt underholdende
Samme dag vil det være muligt at opleve udklædte dansere fra Ahm Dance Studio lave et uhyggeligt og fantastisk show i form af Zombie-walk og dans. Danserne underholder og danser på Store Torv og rundt i centeret. Shows kan opleves kl. 10, 11 og 12. Hvert show tager cirka 40 minutter.


Ahm Dance Studio - Zombie Walk (Foto: Randers Storcenter)

Glimmerfuld halloween
Fra kl. 10-14 dekorerer GlimmerMarie børns ansigter med halloween motiver eller andre ting som en enhjørning, Spiderman eller noget helt tredje. Ansigtsmalingen foregår på Store Torv. Malingen GlimmerMarie anvender er professionel vandbaseret ansigtsmaling af højeste kvalitet og som er både allergivenligt og miljøgodkendt.

En billet til ansigtsmaling koster 20 kr. per barn. Billetten kan købes i Informationen i Randers Storcenter.

Billetterne til græskarudskæring og ansigtsmaling kan også indløses via Randers Storcenters PLUS+ app ved Informationen i centeret.

Kilde: Randers Storcenter