Grumme fejl blev straffet prompte da Kristrup tabte i Holstebro

Flot fremmøde i Holstebro fra Kristrup-lejren (Foto: Privat)

Holstebro B tog en overbevisende sejr på 4-1 over Kristrup Boldklub i en mandagens kamp ved Idrætscenter Vest.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og pressede udeholdet fra starten af. Efter 47 minutter lykkedes det for Holstebro at score det første mål.

Kristrup Boldklub kæmpede hårdt for at komme tilbage i kampen og efter 65 minutter lykkedes det for Victor Bundgård at udligne for udeholdet. Men Holstebro fortsatte med at presse og efter 81 minutter scorede de endnu et mål. Tre minutter senere scorede Holstebro B endnu et mål, og i det 87. minut blev sidste søm slået i kisten.

Efter kampen var holdleder for Kristrup B, Flemming Pedersen, skuffet over resultatet, men roste holdets præstation. Han fremhævede især Nikolaj Thomassen som holdets bedste spiller på dagen. Flemming Pedersen var også taknemmelig for den store opbakning fra Kristrup-supporterne, der var mødt op til kampen på en mandag aften i Holstebro.

“Nikolaj Thomassen var bedste mand på dagen, men jeg vil fremhæve den store opbakning vi fik fra Kristrup-supporterne en mandag aften kl 18.00 i Holstebro, og vi er ærgerlige over vi ikke kunne tilfredsstille dem med point på kontoen.”

Flemming Pedersen var dog også ærgerlig over, at holdet ikke kunne score på de mange chancer, de havde i kampen. Han mente, at holdet spillede godt i 80 minutter, men at tre grove fejl/misforståelser på seks minutter kostede dem sejren.

“Det er fuldstændig sindssygt at vi står som tabere i en tæt duel, hvor jeg vil vove den påstand at vi indtil det 81. minut var det bedste hold på banen. Men tre grove fejl på 6 minutter gjorde at det blev lidt pinligt til sidst.”

På lørdag den 3. juni skal Kristrup B møde Ølstrup GU. Kampen fløjtes i gang klokken 14:00 på Ølstrup Stadion.

Kampens resultat: 4-1 til Holstebro B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien 2