Godbalance.nu: Et spændende tilbageblik på det seneste år

Foto: Godbalance.nu // Designfotografen. Kinesiologi er en blid og tryg behandlingsmetode, som b.la. kan bruges til at genskabe balance i krop, psyke og sjæl
Profilbillede
dato

Christian Boje, Kinesiolog i Godbalance.nu, gør status på det seneste år i Helstrup / Randers-forretningen. Ét år er gået, men hvordan har det set ud for Christian og hans virksomhed, Godbalance.nu.? Det vil han gøre os klogere på i denne artikel.

Da Christian Boje i en stille stund fik lov til at kigge tilbage på den seneste tid i Godbalance.nu, var der visse højdepunkter, der skilte sig ud.

Da jeg jo har med klienter at gøre, er det lidt svært, at fremhæve enkelte historier, uden klienternes samtykke. Jeg har haft mange klienter gennem min klinik, børn med indlærings problemer, og andre diagnosticerede problemer. Det kommer klienter med hovedpine, allergier, udfordringer i bevægeapparatet, for blot at nævne nogle få.

Christian forklarer, at han har en del klienter i den lidt ældre ende af skalaen, i aldersgruppen 70-86 år. Mange af dem søger behandling, fordi de er kommet dertil i livet, hvor de gerne vil have ryddet lidt op i det, der er hændt gennem deres liv. 

De ønsker at få en bedre alderdom, uden så mange ting i rygsækken. Det havde jeg nok egentlig ikke regnet med, da jeg begyndte, men jeg synes det er dejligt, at den aldersgruppe også har lyst til at gøre noget for dem selv,” fortæller Christian. 


Foto: I kinesiologien ses mennesket som bestående af kroppen, bevidstheden og tankerne, følelserne og meridian-energierne. De forskellige dele påvirker hinanden indbyrdes. Det betyder, at et symptom på ét område kan have sin årsag i et andet område // Designfotografen

Mange klienter kommer langvejs fra, for at besøge Godbalance.nu.  

“Der kommer kunder fra Hjørring, Struer, Holstebro, Brædstrup, Vejle og endda flere klienter fra Sjælland. At der kommer klienter så langt fra, det må vise, at jeg gør en forskel, ellers ville de ikke køre så langt, siger kinesiologen. 

I det seneste år har Christian mødt såvel udfordringer som succeser. Af succeser fremhæver han: 

“Klienternes udtalelser siger mere, end det jeg selv kan skrive, så dem vil jeg gerne fremhæve, da de vidner om, hvad klienterne har fået ud af deres behandlinger hos mig."

Om forløbet hos Christian, skriver en tilfreds klient, der døjede med dyb depression og angst følgende: 

Christian Boje, har mine varmeste anbefalinger. Hans behagelige og medfølende væsen, hans store engagement, hans viden og færdigheder, og hans medfødte evner gør, at en session hos Christian går dybt, er effektiv og meget behagelig, også selvom tunge og overraskende ting kan komme til overfladen, for at blive forløst. Hver gang jeg gik derfra, var jeg VILDT duperet og i respekt over, hvad Christian og behandlingen kunne finde af ubalancer, dernæst forløse og føre tilbage i balance. Da jeg startede, var jeg i en dyb depression og døjede med angst. Jeg var faktisk ikke selv klar over, hvor slemt det stod til, og at min krop var i en nedadgående spiral. Trods et forløb ved en psykolog og andre behandlinger inden, var mit liv stadig nedadgående og livslysten var væk. Stille og roligt fik jeg livslysten og troen på livet tilbage! De gode resultater og kroppen taler for sig selv. Af hjertet tak.

En anden klient, der nu oplever en større ro og selvsikkerhed, beretter: 

Christian skriver i sin beskrivelse, at han hjælper med at skabe balance i krop, psyke og sjæl, og det er ikke overdrevent. Christian er fantastisk til at spotte de problemstillinger jeg kommer med, og rette op på dem, der, hvor de er opstået. Christian er grundig og det er så dejligt at komme med et ønske om noget, jeg gerne vil op nå, og hurtigt finder han ud af, hvorfor jeg ikke har dét resultat og får skabt balancen, så jeg ikke mærker modstanden efterfølgende. Jeg vil virkelig anbefale og ønske for dig, der går med en ubalance i kroppen, en utilfredshed, en mangel på glæde - Få en balancering hos Christian, han er en fantastisk dygtig og grundig kinesiolog. Jeg mærker så megen ro og større selvsikkerhed siden jeg er begyndt at komme hos dig - kan mærke, at alt det, jeg har lært om mig selv gennem tiden , får en ny plads, en ny betydning 🔥 så tusind tak for dig og dine evner🔥😉.

Endnu en tilfreds klient der også varmt anbefaler behandlingerne hos kinesiologen: 

Jeg har besøgt Christian i hans lille klinik flere gange med fantastiske resultater. Efter første gang på hans briks, var det som om, at jeg havde fået en ny krop. Den følelse varede ved i over en uge inden det blev det ”ny normal”. Christian og hans Godbalance.nu har givet mig følgende >Mere overskud i hverdagen >Mere positiv energi >Tabt mig 10 kg >Bedre søvn >Bedre hukommelse > Og så den lidt mere alternative: Jeg har det bare bedre med mig selv. Jeg kan kun anbefale ham og hans begavelser på det varmeste til alle. Store som små. Det er det hele værd og mere til.

Dette er blot et udsnit af de anbefalinger, Christian har fået af sine klienter. På hjemmesiden www.godbalance.nu, kan man se flere anbefalinger, booke tid til en behandling. Her er det også muligt at læse mere om, hvad han arbejder med, hvad kinesiologi er og hvordan en afbalancering foregår. 


Foto: Christian er oprindeligt uddannet landmand, men har siden 2017 uddannet sig til Kinesiolog // Designfotografen

Med til succeserne hører også ofte én udfordring eller to. Om dem fortæller kinesiologen:

“Det er altid svært at få en klinik op og køre, især når det er Kinesiologi, som en behandlingsform, der ikke er så meget kendt. Mange ved ikke, hvor meget deres krop gemmer på, og hvordan det påvirker deres hverdag. Mange tænker 'sådan er det bare at være mig', men sådan behøver det ikke at være. Kinesiologien er en behandlings form, hvor jeg sammen med klienten afdækker de udfordringer de måtte have, store som små."

Christian fortæller, at han sammen med sin klinik har et andet job på halvtid, for at få det til at hænge sammen. 

“Men jeg håber snart, jeg kan leve af min klinik. Det er hårdt med halvtidsjob ved siden af, men da det er en overgangsperiode, holder jeg skruen i vandet, også selv om det nogle gange kan være en udfordring for min familie. Heldigvis bakker de mig 100% op, og det er med til at give mig endnu mere lyst til at kæmpe for det, jeg brænder for, min klinik og kinesiologien.”

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for Godbalance.nu. Du kan finde Godbalance.nu i Randers NV på adressen Helstrupvej 2.

Du finder meget mere om Godbalance.nu på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Godbalance.nu