Fuldt hus hos Bodyfix - anbefalet af venner og familie

Foto: Niels Kjær - ejer Bodyfix // Niels Kjær Sørensen.
Profilbillede

Niels Kjær Sørensen gør status: Året der gik i Randers-virksomheden, Bodyfix.

Den erfarne behandler benytter flere forskellige former for behandling, alt efter, hvad problemet består i. Den primære behandlingsform, Niels udfører, er akupressur, hvor musklerne bliver effektivt løsnet, kombineret med almindelige massage, hvilket øger blodgennemstrømningen. 

“Behandlingen afsluttes med en nøje gennemgang af kroppens led, hvor jeg bruger manuel terapi. I enkelte tilfælde startes med akupunktur, hvis patienten har døjet med spændte muskler og led gennem længere tid."

Akupunktur, som du også finder blandt Niels’ behandlinger, benytter han primært til patienter, der er påvirket af stress, gigt eller allergi, men også dem, der skal bruge ekstra hjælp til rygeafvænning eller vægttab. 

Det betyder, at der er gået endnu et år med mange smertefrie patienter hos Bodyfix og den 61-årige ejer kigger derfor tilbage på et godt år:

“Jeg er glad for at kunne være fleksibel i mine åbningstider. Vi aftaler med kunden, hvad der passer bedst."

Bodyfix/Niels Kjær har åbent fra 7.15 til 18, men tager også imod akutte behandlinger aften og weekend. Desuden oplever Niels, at der kommer flere og flere behandlinger i samarbejde med sundhedsforsikring vedrørende akupunktur.

Niels fremhæver lyspunkterne, der giver grund til optimisme for Randers NV-virksomheden og fortæller, hvad der er gået særligt godt:

“Det giver mig glæde og stolthed at kunne hjælpe kunderne med at lykkedes. Kunderne melder positivt tilbage, at de bliver smertefrie. Desuden anbefaler de Bodyfix til venner og familie."

"Der er ingen faste aftaler om opfølgende behandlinger, men hvis kunden ønsker det og det er nødvendigt, så finder jeg en ny tid,” understreger Niels. 

Som den kyndige behandler forklarer, så siger han ofte til kunderne - når de spørger, om de skal have en opfølgende behandling:

“Gå hjem og mærk, hvordan behandlingen har virket. Hvis du synes, der stadig sidder lidt, så aftaler vi bare en ny tid, men ellers er det måske ikke nødvendigt.” 

På trods af krisen, der præger samfundet i øjeblikket, er der fuldt hus hos Bodyfix:

“Jeg har fuldt hus. Jeg mærker ikke krisen, da det jeg laver, ikke handler om velvære, men behandlinger og skadesbehandling."

Sådan lyder det fra ejeren Niels Kjær Sørensen, der har været i forretningen i 22 år.

Du finder meget mere om Bodyfix på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Bodyfix v/Niels Kjær Sørensen