Fru Hansens Butik & Café byder igen velkommen til julemarked

Du finder alverdens hyggelige juledekorationer, du kan købe med hjem og pynte op med
Profilbillede

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt og det betyder, traditionen tro, at Fru Hansens Butik & Café afholder deres hyggelige og inspirerende julemarked den 19. - 20. november.

Besøg den velassorterede familiedrevne gårdbutik i de naturskønne omgivelser lidt udenfor Randers og oplev julestemningen.

Her har du en oplagt mulighed for at finde helt unikke og specielle julegaver i de mere end 25 boder med lokalt kunsthåndværk og lokalt producerede fødevarer, fordelt rundt om i butikken og i de tilstødende lokaler - den nye Secondhand Boutique og i det store værksted. 

Der er gratis entré for alle besøgende og du har mulighed for at se de fine boder med både keramik, juledekorationer, adventskranse, strikkegarn, filtede bondegårdsdyr, hatte, futter, vanter, pileflet, demo af bivoks-wraps, smykker, glaskunst, trækunst, sæber, cremer og meget mere! 


Foto: Fru Hansens // Du er inviteret til det årlige julemarked med mere end 25 boder 

Du finder ligeledes masser af lokalt producerede smagsprøver, blandt andet øl, vin, mjød, gammeldags brændevin, chili-relish, honningkage, spegepølser og en masse andre godter. 

I den hyggelige café kan du nyde Fru Hansens egen flæskestegssandwich, suppe, solbær/æble gløgg og æbleskiver, ris a la mande, kage og kaffe

Der er åbent fra lørdag den 19. november til søndag den 20. november i tidsrummet 10-16. 

Ta’ dine venner, familiemedlemmer eller nabo under armen og kig forbi det hyggelige julemarked!

Du finder meget mere om Fru Hansens på deres Facebook og hjemmeside. Og glem ikke at trykke ‘deltager’ i julemarkedet på begivenheden her

Adressen er: Ebeltoftvej 5, Drastrup, 8960 Randers SØ. 

Kilde: Fru Hansens Butik & Café
False {
}