Frimer med ny CD og koncert

Profilbillede
dato

Der er meget at fejre, når Ole Frimer Band fredag den 25. september står på Underværkets scene; det er Bluesnights første egentlige efterårskoncert, og den første efter den ufrivillige corona-pause. Koncerten omfatter release-party for Frimer Band seneste albumudgivelse, og publikum får muligheden for både at tale med Frimer og hans musiker samt at lytte til kvartettens livemusik.

Ole Frimer Band har netop udsendt albummet ”Live In Eppingen” – en koncert optaget sidste efterår i Tyskland, hvor den også er mixet og finpudset. Og allerede flot anmeldt. Udover sange fra det album bliver det en af de første gange, hvor man kan høre Ole Frimer optræde med numre fra sin forrige CD ”Faerd”, der udkom i januar. Siden har der ikke været mange muligheder for at høre livemusik, men hos Bluesnight kan man altså opleve sangene fra det album som bør blive årets danske bluesudgivelse. Originalt, dansksproget og smukt.

I Randers står komponisten, sangeren og guitaristen Ole Frimer på scenen sammen med Niels Ole Thorning (keys), Claus Daugaard (trommer) og Jesper Bylling (bas).

Dato: Fredag den 25. september 2020
Tidspunkt: Kl. 20.00
Entré: 180 i forsalg, 230 kr. ved døren 
Adresse: Underværket, Stemannsgade 9C, 8900 Randers

Kilde: Bluesnight Randers