Friluftsland Randers: Kvalitetsudstyr og rejseforedrag

Foto: Friluftsland Randers. Butikken beliggende på Brødregade 6C
Profilbillede
dato

Friluftsland Randers, beliggende på Brødregade 6C i Randers, er en destination for outdoor-entusiaster i området.

Virksomheden er kendt for at levere kvalitetsudstyr og rådgivning til dem, der elsker at udforske naturen. Det betyder, at du i butikken finder alt i rygsække, soveposer, telte, jakker, vandrestøvler, sportssandaler.

Alt sammen af høj kvalitet, da Friluftsland selv importerer produkterne fra de bedste producenter rundt omkring i verden. 

Gratis reparation af Patagonia
Hos Friluftsland Randers er værdien bæredygtighed afgørende. De tror på, at det bedste, vi kan gøre for vores planet, er at forbruge mindre og udnytte det udstyr, vi allerede ejer.

Derfor tilbyder de nu en gratis reparationsservice til Patagonia-tøj. Alt, hvad du skal gøre, er at medbringe dit rene og tørre Patagonia-tøj til butikken. Reparationen udføres af Patagonias specialister, og inden for 4-6 uger kan du hente dit nyreparerede tøj i butikken.


Foto: Friluftsland Randers

Rejseforedrag om drømmedestinationen, Grønland
For dem, der ønsker at deltage i en spændende begivenhed, skal datoen den 26. oktober markeres i kalenderen. Per Andersen fra Topas vil afholde et rejseforedrag om Grønland i Friluftsland Randers kl. 18.30.

Per Andersen deler sin viden om Grønland og præsenterer mulighederne for uforglemmelige ferieoplevelser, enten som en fællesrejse eller en individuel rejse tilpasset dig og din familie. Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser tilgængelige.

Besøg Friluftsland Randers' Facebookside og hjemmeside for at holde dig opdateret om andre deres spændende begivenheder og for at få mere information om reparationsservicen til Patagonia-tøj.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen