Fremragende Randers Q viste højt niveau i storsejr

Randers Q U15 Piger (Foto: Morten Fensholdt)

Søndag kl. 13:00 var scenen sat på Quickpoint Park Helsted Kunstgræsbane, da Randers Q sendte Lystrup IF hjem med et 6-1-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds Randers Q-cheftræner, der udtalte sig til VORES Randers efter kampen.

Vi møder en modstander, som vi før har haft tætte kampe imod. Første halvleg bølger lidt frem og tilbage, uden rigtig at byde på ret mange afslutninger. Vi vinder den 1-0, men det kunne lige så godt have været den anden vej.

Pigerne løfter lige niveauet lidt til anden halvleg, og så kunne dagens modstander altså ikke følge med længere. fortæller Morten Fensholdt, Cheftræner for Randers Q og uddyber, hvad der lykkes.

Vi stod meget af tiden rigtig højt på banen. Det kan vi fordi vi har en forsvarskæde vi kan stole på. Det gælder sådan set både når vi har bolden, og når de har bolden. Jeg er også nødt til at rose pigerne for god kommunikation på banen. Det er noget vi har efterspurgt, og det giver lige 10 procent ekstra at få det med i værktøjskassen.

Derudover så havde vi en del "lynangreb", hvor det gik virkelig stærkt med pasningerne op gennem banen.

Selvom 11 mand udgør et hold, er der alligevel nogen, der præsterede iøjnefaldende ifølge Morten.

Katrine Holm leverede en brandgod indsats i venstre forsvar. Om det var fordi hun spillede mod sin gamle klub, eller om vi skal til at forvente det niveau hver gang - det må tiden vise.

Kampens resultat: 6-1 til Randers Q
Række: U15 Piger Liga 2 - Vinterturnering

Mål
29'1-0Liv Egelund Sparre
42'2-0Silke Sofia Fogh Sørensen
44'2-1Ukendt
47'3-1Silke Sofia Fogh Sørensen
54'4-1Silke Sofia Fogh Sørensen
62'5-1Silke Sofia Fogh Sørensen
67'6-1Mathilde Schou

Kilde: Cheftræner Morten Fensholdt, Randers Q - U15 Piger Liga 2 - Vinterturnering