For børn: Bliv klogere på musikkens historie

Profilbillede

Et anderledes og spændende arrangement på Randers Bibliotek, hvor musikkens historie fortælles for børn gennem både ord og musik.

Dagens tema er ”Musik i julen,” når børn fra 6 år til 10 år inviteres til en klassisk lytteklub med afsæt i både ord og toner.

Arrangementet foregår den 2. december mellem klokken 14.45 til 15.30, og det er altså for børn fra 6 år op til 10 år. Det er gratis at være med, men der skal bestilles billet på bibliotekets hjemmeside på www.randersbib.dk 

Det er klassiske musikere fra Randers Kammerorkester og biblioteks musikanten Peter Elmelund, der i fællesskab vil fortælle om musikkens historie – det sker naturligvis i børnehøjde, og børnene kan støde på både H.C. Andersen og Halfdan Rasmussen undervejs i gennemgangen, samt alverdens anden spændende viden, de kan komme hjem og genfortælle.

I kan jo tage en ven eller to med, så der er nogen at dele den gode oplevelse med. En ting er sikkert, de vil bestemt gå hjem med en masse spændende nye ting, de har hørt, de formentlig gerne vil fortælle om bagefter. 

Kilde: Randers Bibliotek