Fool’s Paradise og ungt talent

Foto: Fool's Paradise.
Profilbillede
Anne Halvorsen Munk

Det er et rutineret progressivt rockband fra grænselandet og et ungt lokalt talent, der står for underholdningen på Tante Olga lørdag den 18. september. Fool’s Paradise har gæstet Randers tidligere og kommer med nye numre efter udgivelsen af deres roste og meget streamede album ”The Paradise Ballet”. 24-årige Jonathan Almind fra Randers synger sine egne sange.

Fool’s Paradise har i løbet af få år opnået status som et af Danmarks bedste prog rockbands, der holder et utroligt højt niveau med masser af guitarpower krydret med nærmest symfoniske elementer i en stribe af sange, som alle er skrevet af guitaristen og vokalisten Detlef Kapteina og arrangeret i samarbejde med bassisten Bjørn Egeskjold. Gennembruddet kom primært i Tyskland, da bandet vandt Hamburg Band Contest i 2016. 

Unge Jonathan Almind bevæger sig i denne her sammenhæng i en helt anden retning, idet han synger rock og popsange, som han selv har skrevet. Almind kommer fra miljøet omkring Kaosambassaden, hvor han er sanger i grunge-bandet Neon Bird med ambition om senere at kunne optræde både på Tante Olga og andre spillesteder med netop Neon Bird.

Kilde: Tante Olga
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.