Fire på stribe: Kristrup-drengene kan ikke stoppes

Kristrup Boldklub U15 Drenge (Foto: Fabian Scheffler)
Profilbillede
dato

Onsdag aften skulle Kristrup Boldklubs U15-drenge forsøge at fortsætte deres sejrsstime, da de fik besøg af IF Alliancen.

Et utroligt velforberedt Kristrup-mandskab gjorde utroligt ondt på IF Alliancen, der blev lukket helt ned. Kristrup-drengene kunne efter en flot spillet kamp, kalde sig for sejrherre for fjerde gang på fire kampe, da de vandt kampen med 17-13. Træner, Fabian Scheffler, er utroligt tilfreds med drengenes indsats:

“Fantastisk kamp af drengene. Intet mindre! Vi havde forberedt os godt på Alliancen, og havde analyseret deres angreb og forsvarsspil. Det er imponerende at se, hvordan drengene omsætter al den forberedelse i en kampsituation.”

“Vores forsvar fungerede rigtigt godt, og stod meget kompakt. Vi lukker helt ned for deres angrebsspil, og tvinger Alliancen til at spille på vores præmisser. Angrebsmæssigt spiller vi til tider meget flot og hurtigt håndbold, hvor vi løber uden bold og spiller hinanden gode.”

Spørger man Scheffler, er der særligt to Kristrup-spillere, der er værd at fremhæve for deres præstation i onsdagens sejr:

“Det er fedt at se, hvordan Andreas Holm Hansen slider både i forsvar og tager ansvar i angrebsspillet. Udover fem flotte scoringer, bringer han sine medspillere flot i spil med mange assists.”

“Vores målmand, Mathias Kaas, står en kanon kamp med mange redninger, og han havde en stor andel i at vi holdt Alliancen nede på 13 scoringer.”

Hvad er det, der bringer sejren i hus i dag?

“Udover vores flotte angrebs- og forsvarsspil, så var det fedt at opleve stemningen på banen, men også udskiftningsbænken. Alle 12 drenge ville bare vinde den her kamp, og de bakkede hinanden op under hele kampen. Fedt at opleve det sammenhold og gejst.”

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra Viborg HK på Tirsdalens Skole. Der er kampstart søndag den 20. november klokken 13:00.

Kampens resultat: 17-13 til Kristrup Boldklub
Række: U15 Drenge A

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U15 Drenge A