Fire frisparksscoringer var ikke nok for Randers Q U14

Efter en hård kamp endte søndagens opgør mod Aalborg KFUM med, at Randers Q indkasserede et nederlag på 6-4.
Cheftræner Flemming Bach reagerer på kampen:

Tja, hvad skal jeg sige. Vi havde forventet en svær kamp, og det blev en svær kamp. Desværre fik KFUM to hurtige mål, det første på et lidt tyndt straffe - og derefter sad de på stort set på det hele i første halvleg. Vi kom noget bedre med i 2. halvleg og var lige ved at gøre det spændende til sidst, men KFUM var set over hele kampen et niveau over os.

Selvom man havde håbet på mere, så måtte Randers Q konstaterer, at præstationen ikke var nok til at hive sejren hjem. Bach mener, at der er plads til forbedring:

Vi skal have arbejdet lidt med, at vi skal være lidt hårdere i vores duelspil. Mange gange er vi for lette at skubbe væk, det skal vi have gjort bedre. Vi så i 2. halvleg i dag, at pigerne sagtens kan være med, hvis de går fuldt ind i nærkampene.

Oven på nederlaget for Randers Q til Aalborg KFUM, er der nu ekstra fokus frem mod næste kamp og selvom det endte med et ærgerligt nederlag, fremhæver cheftræneren følgende:

Det er vidst svært at komme uden om Laura KK i dag, som scorede alle vores mål i dagens kamp. Og ikke fordi at målscorere pr. automatik skal fremhæves, men 4 mål alle direkte på frispark - det er ikke noget, vi/man ser hver dag. Virkelig stærkt.

Kampens resultat: 6-4 til Aalborg KFUM
Række: U14 Piger Liga 2

Mål
2'1-0Julie Rose (Str)
8'2-0Sofia Broman
15'3-0Sofia Broman
24'4-0Julie Rose
40'4-1Laura KK
42'5-1Lærke Larsen
44'5-2Laura KK
51'5-3Laura KK
58'5-4Laura KK