Find dit nye hus i udstillingsby i Helsted

HusCompagniet giver mulighed for at se forskellige udstillingshuse d. 27 og 28 november i Helsted.
Profilbillede

Der er mange, som gerne vil bygge nyt i Randers. Derfor har HusCompagniet lavet en udstillingsby, du kan besøge fra weekenden den 27. og 28. november. 

Går du og drømmer om at bo i et nybygget hus, men har du svært ved at finde ud af, hvor du skal kigge hen i jagten på det firma, der skal bygge det. Så kan du starte med at besøge de udstillingshuse, som HusCompagniet har opført i bydelen Helsted.

Du inviteres til åbent hus den 27. og 28. november. Her kan du få en fin idé om, hvilken form for hus, og hvilken slags indretning et firma som HusCompagniet bygger efter.

Avisen Randers Onsdag har talt med afdelingsdirektør for HusCompagniet, Peter Jakobsen, og han fortæller, at man med den nye ”by” forsøger at imødekomme de mange folk, som ønsker at bygge nyt. 

Der vil være fire huse, du kan tage rundt og kigge på. De er fra 152 m2 til 198 m2. De er indrettet og designet på forskellige måder, så du nemt kan få et overblik over forskellige måder at bygge nyt på.

Når du besøger husene, vil du føle, som om der nærmest bor folk i husene allerede. De er nemlig indrettede med møbler og der er anlagt haver og terrasser. På den måde kan du måske bedre fornemme, hvilken type hus du bedst vil kunne trives i.

Kilde: Randers Onsdag