Fighterindsats sikrede SMIFF sejren mod MHK

Mejlby/Haverslev kom tirsdag aften på besøg hos SMIFF, og det viste sig hurtigt i kampen at for at få point, skulle hjemmeholdet præstere noget af en fighterindsats. De var ude af kampen i perioder, men stærkt forsvarsspil sikrede de to point til SMIFF tirsdag aften.

Da SMIFF S1 mødte Mejlby/Haverslev KFUM, S1 i tirsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.
En stærk indsats der betød, at SMIFF, Harridslev, S1-mandskabet vandt kampen med 20-17.
En præstationen som cheftræner, Simon Hunniche, havde følgende at sige om:

Hvor er jeg stolt af drengene, der hiver denne sejr hjem. Super flot! Det var en rigtig fighterindsats, og selvom vi er bagud med 5-10 på et tidspunkt, så formår vi at holde fast ved at stå godt i forsvaret og præstere mange gode redninger. Især de sidste 15 minutter i 2.halvleg spiller vi rigtig godt og kommer faktisk foran for første gang i kampen.

Spørger man cheftræneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Mine to målmænd, sikke et makkerpar idag! Mads Helmer & Esben Tvede står vel begge på omkring en redningsprocent på ca. 50% begge to! Sand fornøjelse at være vidne til.