Få flere medlemmer i din idrætsforening

Profilbillede
Anja Nielsen

Arena Randers inviterer d. 16. september til info om rekruttering. Vil du gerne hjælpe netop din forening med at skaffe flere medlemmer, så er chancen lige her. Dette kursus er gratis for idrætsforeninger i Randers Kommune. Her får du fif og praktiske redskaber til bl.a. at hverve nye medlemmer online - bl.a. via Facebook.

En idrætsforening er kun en idrætsforening så længe, der er medlemmer nok til, at det hele kan løbe rundt rent økonomisk. Har du husket at planlægge, hvordan du får nye medlemmer til netop din idrætsforening?

På dette kursus kan du få helt konkrete og brugbare redskaber til at kommunikere dit budskab klart og tydeligt, samt hvordan og hvor dette kan gøres.

Kurset er efter først-til-mølle-princippet. Der er kun 25 ledige pladser. Måske det var noget for dig?

Inspiration og praktiske fif til rekruttering

Fokus på dette kursus er let og simpel rekruttering. Her lærer du, hvordan du frister potentielle medlemmer til at prøve netop din forening - fx til en gratis aktivitet for derefter at friste med medlemskab.

Kurset er fyldt med såkaldte aha-oplevelser eller måske øjenåbnere for, hvordan det kan lade sig gøre at hverve nye medlemmer på en let og overskuelig måde.

Et af de medier, der gøres brug af, er Facebook. Hvis ikke netop din forening har en Facebook-side inden opstart, så bedes du kontakte underviser Jakob Lind Tolborg inden kursusstart.

Det er gratis for alle idrætsforeninger i Randers Kommune at deltage på kurset. 

Kurset finder sted i Randers Arena d. 16. september kl. 18.00

For nærmere information se med her.

Kilde: Redaktionen