BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
På Regionshospitalet Randers udvikler og forsker vi i kræftscreeningsprogrammer i Danmark. I 2020 blev Afdeling for Folkeundersøgelser udnævnt til Universitetsklinik for Kræftscreening, så forskningen er nu også en del af Aarhus Universitet. Randers er et særlig godt udgangspunkt, da alle eksisterende kræftscreeningsprogrammer i Region Midtjylland er forankret her. Det gælder planlægning, administration og kvalitetssikring, samt analyse af screeningsprøver og screeningsafledt aktivitet i livmoderhalskræft- og tarmkræftscreeningsprogrammerne.
Aktive forskere i Universitetsklinik for Kræftscreening inkluderer en klinisk professor, tre seniorforskere, to gæsteprofessorer, to postdocs, otte ph.d.- studerende, og vi har løbende tilknyttet medicinstuderende og studerende på folkesundhedsuddannelserne i kortere forløb. Hjælpepersonale inkluderer fundraiser, datamanager og i et vist omfang mulighed for hjælp fra sekretær, projektsygeplejerske og laboratoriepersonale.
Vi søger en erfaren epidemiologisk orienteret forsker, som enten har erfaring med eller har mod på at prøve kræfter med interventionsforskning. Der er tale om et tæt samarbejde med afdelingens professor om etablering af nye projekter inden for personlig screening, anvendelsen af AI i screeningsprogrammer, effekt af screening og/eller andre (kvantitative) emner. Egne ideer og forskningsprojekter kan efter aftale blive en del af opgaveporteføljen, hvis de er inden for afdelingens kerneområde. Der kan også blive tale om vejledning af yngre forskere i afdelingen – alene eller sammen med professor eller andre af afdelingens forskere.
Desuden forventer vi en aktiv sparringspartner på det epidemiologiske fagområde for øvrige forskere i universitetsklinikken, samt positiv og aktiv deltagelse i det generelle forsknings- og arbejdsmiljø i afdelingen.
Kvalifikationer:
• Ph.d. indenfor kræftscreening eller tæt relateret område
• Stærke epidemiologiske kompetencer
• Erfaring i anvendelse af data fra danske registre
• Flair for statistik
• Erfaring med projektledelse – også udover eget ph.d.-projekt
• Erfaring med vejledning/rådgivning af andre forskere/ph.d.-studerende
• Stærk samarbejder
• Stærk til videnskabelig formidling – skriftligt og mundtligt
Vi tilbyder:
• At blive en del af Afdeling for Folkeundersøgelser, hvor vi har fingeren på pulsen på screeningsområdet generelt - såvel nationalt som internationalt
• Et stærkt og ambitiøst flerfagligt forskningsmiljø under stadig udvikling
• Adgang til hjælpepersonale
• Relevante diagnostiske og kliniske afdelinger i nærheden
Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 18 måneder med start d. 1. november 2024 eller snarest derefter. Der kan blive mulighed for sparring om fondsansøgninger med henblik på forlængelse af ansættelsen, hvis der gensidigt findes grundlag for dette.
Der er fleksible arbejdsvilkår. For forskere i Universitetsklinik for Kræftscreening forventes fremmøde i afdelingen på de fleste arbejdsdage.
Ansøgningsfristen er torsdag d. 19. september 2024.
Læs mere om Universitetsklinik for Kræftscreening her: www.cancerscreeningresearch.rm.dk
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse.
Der må påregnes prøvetid i de første tre måneder af ansættelsen.
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
Cheflæge, Klinisk Professor Berit Andersen på tlf: 7842 0171 eller e-mail: berand@rm.dk Afdelingschef, MPH, MBA, Gitte Jessing på tlf: 7842 0183 eller e-mail: annajess@rm.dk
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Randers Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Region Midtjylland, Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 19-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6110373