Er du jobsøgende? Derfor bør du blive god til Excel, så du kan skrive det på CV´et

Profilbillede
dato

Ledigheden i Danmark er stadig rekord lav til trods for dystre prognoser om recessioner, konkurser osv.

Måske er du en af dem som stadig leder efter et godt arbejde, og hvis du gør, så får du her et godt råd, som vil gøre dig langt mere attraktiv, når du søger en stilling.

Noget af det som arbejdsgiverne kigger rigtig meget efter, er nemlig erfaring med og evner i Excel, specielt hvis du søger en arbejder, hvor du skal sidde foran en computer.

Med Excel kan du nemlig rigtig meget og er du rigtig god, kan du både optimere dine egne og virksomhedens arbejdsgange med Excel.

Derfor er Excel så værdifuldt

Excel er værdifuldt både for dig og virksomheden du bliver ansat i, fordi du i Excel kan holde styr på, analysere og tage beslutninger ud fra store mængder data. Data som måske tidligere har været svære at drage konklusioner ud fra.

Det kan Excel hjælpe med, og kan du til en jobsamtale fortælle hvor god du er til Pivottabeller og Vopslag, så vil en muligarbejdsgiver helt sikkert se det som store plusser.

Udover at kunne hjælpe virksomheden, kan du også hjælpe din kollegaer, som måske til daglig sidder og knokler rundt i Excel. Her vil du være et instant hit på kontoret, hvis du lige viser den der smarte funktion eller metode i Excel som bare sparer alle for en masse tid og besvær.

Excel kan også være godt at kunne i privaten, hvor det f.eks. kan skabe overblik over husstandens budgetter.

Hvordan kommer man i gang?

De fleste ved, hvor man kan få fat på Excel. Det kan du på microsoft.com.

Men de færreste ved, hvordan de hurtigt og nemt kan komme i gang med Excel, og blive god til det, uden at det koster en formue.

Et godt sted at starte på Excel er på NemProgrammering.dk, hvor de har en godt begynderkursus, der kun koster 399. For disse penge får du en lang række videoguides samt en e-bog på mere end 200 sider, som du kan bruge som opslagsværk.

Ved at vælge et online kursus som dette, får du for det første en masse undervisning til en brøkdel af, hvad et fysisk kursus koster, og så kan du også sidde hjemme og tage det når og hvor det passer dig.

Vores anbefaling er derfor, at hvis du vil i gang med et Excel kursus, så skal du vælge et online.

Se kurset hos NemProgrammering.dk og se de første videoer gratis her: Lær Excel online på dette kursus


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen