En skideballe i pausen fik Kristrup-herrerne på sejrskurs

Mathias “Junior” Sørensen satte gang i Kristrup-comebacket (Foto: Privat)

Kristrup Boldklub tog en imponerende sejr over LKB/Gistrup med 3-1 på Kristrup Stadion.

LKB/Gistrup kom foran i det 45. minut med en scoring, men hjemmeholdet kom stærkt tilbage i anden halvleg.

Holdleder for Kristrup Boldklub, Flemming Petersen, beskrev første halvleg som "jammerlig" og mente, at udeholdets føring på 0-1 var fortjent. Dog formåede trænerteamet at motivere sit hold i pausen:

“Vi spiller en jammerlig første halvleg, og er fortjent bagud 0-1 ved halvleg, men en konstruktiv peptalk/skideballe i pausen, gjorde, at vi kom meget bedre ud til 2. halvleg og på ni gyldne minutter laver vi tre mål. Så jeg er meget lettet og glad for at vi kommer så flot igen og hiver sejren i land.”

Flemming Petersen fremhævede Mathias "Junior" Sørensen som en afgørende spiller i kampen.

“Mathias “Junior” Sørensen sætter os i gang med et flot hovedstødsmål og spiller en fremragende 2. halvleg og bliver da også kåret til kampens spiller”

Flemming Petersen var lettet og glad over holdets comeback og sejr. Han roste deres evne til at vende kampen og trække sejren i land på trods af en dårlig start.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er tirsdag 5. september, hvor de skal møde Aars IK på Sparekassen Danmark Arena Kunstgræs (Aars). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 3-1 til Kristrup Boldklub
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien