En kamp i frustrationernes tegn for Vorup: “Jeg har sjældent oplevet noget mere frustrerende“

Foto: Vorup FB.
Profilbillede
dato

Vorup fB og Als B krydsede klinger på Ulvehøj, i et opgør der endte uafgjort med en slutstilling på 1-1.

Als kom foran i det 16. minut, da en af deres spillere formåede at score et mål. Hjemmeholdet kæmpede hårdt for at udligne, og det lykkedes dem med en overtidsscoring i det 93. minut, hvor Maria Louise Stensgaard scorede for Vorup fB.

Efter kampen udtrykte træneren for hjemmeholdet, Charlotte Lehm, sin tydelige frustration over kampen. Hun udtalte:

"Jeg har sjældent oplevet noget mere frustrerende. Hvis spilfordelingen mod Farsø var 80-20 i vores favør, så var den i dag 95-5. Det er fuldstændig vanvittigt, at vi ikke får scoret mere end et mål. Deres forsvarsspiller redder en bold med hovedet på stregen i et ellers tomt mål, vi bliver snydt for et straffe og vi spiller bande med stolpen flere gange."

"Normalt ville det føles som en sejr, når man har været bagud det meste af kampen og udligner til allersidst, men det føltes mest af alt som et nederlag."

Hvad er det I skal forbedre, for at undgå lignende kampbillede igen?

“Vi skal være mere klar fra start og oppe i gear og så skal der være fuld fokus på de sidste afleveringer og afslutninger - vi skal simpelthen vinde sådan en kamp som i dag. Vi plejer at være bedst på den sidste tredjedel af banen, men i dag var det som om, at lige præcis der, der lykkedes vi ikke med de afgørende ting - det kan og skal vi gøre bedre.”

Charlotte Lehm fremhævede også nogle af holdets spillere. Hun roste Christina Halgaard Kjær, der er på vej tilbage efter en lang knæskade, og sagde, "Det er bare en fornøjelse at have hende tilbage."

Derudover fremhævede hun Laura Søby Klausen og Mia Bak Pedersen, der spillede en fremragende kamp i midterforsvaret.

"Laura Søby Klausen og Mia Bak Pedersen spillende en fremragende kamp i vores midterforsvar - Mia bliver i dag kampens spiller, da hun samtidig med at lukke af formåede at tage flere ture frem i banen og sætte angreb i gang."

Vorup fB-spiller, Ida Listh Gregersen, kunne tilskrive sig de helt samme følelser som sin træner efter kampen:

"Jeg tror aldrig jeg har været så frustreret efter en kamp som i dag."

Næste kamp for Vorup fB er onsdag 6. september, hvor de skal møde IK Rosendal på Ulvehøj Idrætscenter. Der er kampstart kl. 20:00.

Kampens resultat: 1-1 til Als B
Række: Kvinder Serie 1

Kilde: Træner Charlotte Lehm, Vorup fB - Kvinder Serie 1