En diskusprolaps blev startskuddet til Yogierne i Randers

Foto: Yogierne, Randers .
Profilbillede
dato

I Randers kan du finde Yogierne, hvor Birgitte Lybæk sidder som indehaver på 4. år. VORES Randers har taget en snak med Birgitte om forretningen

På Søndergade 11 i Randers SØ holder Yogierne til. Her kan man, med Birgitte Lybæk som instruktør, dyrke yoga, og der er hold til alle aldre, selvom fokus i høj grad er på børneyoga. Yogierne opstod, fordi Birgitte i 2018 begyndte at dyrke Yoga og opdagede de mange positive effekter, det kan føre med sig. 

“Jeg begyndte at dyrke yoga som følge af en diskusprolaps i nakken tilbage i 2018, hvor jeg arbejdede som dagplejer. Samtidig blev ideen og interessen for yoga til børn skabt, og jeg tog uddannelsen og begyndte at bruge børneyoga til dagplejebørnene.”

“Jeg så en masse fordele ved yoga til børn og mærkede effekten i mit daglige arbejde med børnene, som blev mere rolige, nærværende og glade. Ved siden af jobbet som dagplejer startede jeg Yogierne i 2019 med hold i min fritid for byens lokale børn. I september 2020 sprang jeg ud som 100% selvstændig og stoppede som dagplejer,” fortæller Birgitte Lybæk. 


Til venstre ses Yogashalaen og til højre får du et indblik i selve klinikken (Foto: Privat)

Yoga og behandling med fokus på velvære
I løbet af ugen er der mulighed for at gå på forskellige yogahold, og det gælder både for børn og voksne. Udover yogaholdene tilbyder Birgitte Lyblæk også en masse forskellige behandlingsformer med fokus på velvære: 

“Jeg tilbyder Yogaforløb til børn fra 5 år, familier med børn fra 1 år og forløb med voksne mandag til torsdag. I forbindelse med børneyogaen står jeg også for events, workshops, kurser og webinarer for fagpersonale og børn i dagtilbud og skoler. Det er også muligt at få behandlinger i Japansk Lifting, Ansigtszoneterapi, Yogaterapi og Klangmassage med tider alle hverdage i tidsrummet 8-20.”

“Vi har kursus i yogaterapi for behandlere og andre fagfolk, og så er der stram op med ansigtsyoga og gau sha massage event for alle. Derudover tilbyder vi også klang-torsdag event, yin yoga og tapas event, valentines PAR yin yoga event, velvære dag med 12 km vandring, 60 min yin yoga, nakkemassage, fodbad og japansk lifting for alle,” forklarer hun. 

"Der er altid plads og tid til snak, hygge og sjov"
Birgitte Lybæk understreger, at Yogierne skal være et sted, hvor der er plads til hygge og sjov. For hende er det vigtigt, at kunderne føler sig forkælet, og at de går derfra med en god oplevelse.

“Kvaliteten af det jeg laver er høj, da jeg kun laver det, som jeg selv elsker at bruge min tid på. Jeg tilbyder ikke et kæmpe sortiment af behandlinger, så jeg er dygtig til det, jeg laver.”


Birgitte Kannegaard Lybæk er god til det, hun laver (Foto: Privat)

“Kunderne får en super nærværende, rolig, lyttende, professionel og guidende behandling uanset om det er i yogashalaen eller i klinikken. Der er altid plads og tid til snak, hygge og sjov,” fortæller Birgitte Lybæk. 

Stærke relationer
Birgitte Lybæk forklarer, at hun gør hvad hun kan for at have tætte relationer til de kunder, der vælger at bruge deres tid hos hende. Hun peger på, at det netop er det, der gør Yogierne til et sted, man har lyst til at komme tilbage til.

“Holdene er små og intime, så deltagerne bliver hurtigt fortrolige med mig og de øvrige på holdet. Mange kunder har gået på samme hold siden starten, og flere og flere kunder køber mange af mine andre ydelser og produkter, og de er meget loyale. Jeg føler mig godt tilpas med mine kunder, og jeg tænker, at det giver en afsmittende effekt på min undervisning og behandling, som de kan mærke. Jeg er jordnær og helt normal. Hr og Fru Danmark kan identificere sig med mig, da jeg hverken er ung, tynd eller særlig smidig," fortæller Birgitte Lybæk. 

Du finder meget mere om Yogierne på deres Facebookside, og ellers finder du dem på Søndergade 11 i 8960 Randers SØ.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Yogierne