Emil Knudsen imponerede i vigtig Kristrup-sejr

Kristrup Boldklub sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Aars IK på Kristrup Stadion. Hjemmeholdet vandt kampen med 2-1 efter en spændende kamp.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og i minut 32 fik de scoret det første mål. Mathias Sørensen blev målscoreren, der bragte Kristrup Boldklub foran med 1-0. Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at dominere, og i minut 48 øgede Daniel Rasmussen føringen til 2-0.

Aars IK gav dog ikke op, og i minut 53 fik de reduceret til 2-1. Udeholdet kæmpede hårdt for at få udlignet, men Kristrup Boldklub holdt stand og sikrede sig sejren.

Efter kampen udtalte holdleder for hjemmeholdet, Flemming Petersen, at det var en vigtig sejr for holdet. Han var glad for, at de formåede at vinde, så de har noget at spille for i den sidste spillerunde.

Flemming Petersen fremhævede også Emil Knudsen som holdets bedste spiller på dagen. Han blev fortjent kåret som kampens bedste spiller.

Holdlederen var tilfreds med holdets præstation og mente, at de spillede rigtig godt i perioder, især i første halvleg. Dog brændte de en håndfuld store chancer, hvilket gjorde kampen mere spændende, da Aars IK fik reduceret til 2-1. Heldigvis formåede Kristrup Boldklub at holde hjem og sikre sejren.

Flemming Petersen mente dog, at skarpheden skal forbedres inden næste kamp. Han påpegede, at der ikke er råd til at brænde sådanne store chancer i Hjørring.

Alt i alt var det en vigtig sejr for Kristrup Boldklub, der nu har noget at spille for i den sidste spillerunde. Holdet skal dog arbejde på at være mere skarpe foran målet i fremtiden.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Hjørring IF på Hjørring IF's Anlæg. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 2-1 til Kristrup Boldklub
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien