Elendig bane bød ikke op til poleret fodbold og det gik ud over Vorup-herrerne

Foto: Vorup FB.
Profilbillede
dato

NB 93 fik dukket hovederne på 'Ulvene', da Vorup var på besøg. Kampen endte med en overbevisende sejr på 5-2 til NB 93.

Hjemmeholdet kom godt fra start og fik hurtigt sat sig på kampen. Allerede i første minut fik de scoret det første mål, da Kristian Krabbe sendte bolden i nettet. NB 93 fortsatte med at dominere spillet og i det 26. minut udbyggede Oliver Andersen føringen til 2-0.

Vorup FB gav dog ikke op og i det 30. minut fik de reduceret til 2-1, da William Sandberg fik scoret et flot mål. Men NB 93 lod sig ikke slå ud og kort efter pausen, i det 46. minut, scorede Mathias Dreyer til 3-1 og genoprettede hjemmeholdets føring.

Vorup FB gav igen en god fight og i det 49. minut fik de reduceret til 3-2, da Daniel Brix scorede et vigtigt mål. Men NB 93 var ikke til at stoppe, og i det 75. minut scorede Sebastian Poulsen til 4-2 og sikrede hjemmeholdet en komfortabel føring.

Kampen blev definitivt afgjort i det 84. minut, da Jonas Assenholt scorede til 5-2 og cementerede NB 93's sejr. Det var en imponerende præstation af hjemmeholdet, der formåede at holde Vorup FB på afstand gennem hele kampen.

Efter kampen udtalte Vorup FB's træner, Andreas Skriver, at det var et træls nederlag på den dårligste bane i puljen.

“Et træls nederlag på den dårligste bane i puljen, som vi er heldige med kun at få to skader på. En kamp, hvor det gode spil ikke var til stede, men en kamp hvor der til gengæld var en masse intensitet.”

“Vi skal tilbage til at spille fodbold igen efter en kamp, hvor banen ikke indbød til det. Så på lørdag er det tilbage til de gamle dyder, hvor vi skal lægge det gode spil på og bibeholde vores indstilling fra sidste kamp.”

Skriver fremhævede også nogle af holdets spillere, heriblandt Niels Kondrup, der ydede en fantastisk fighterindsats. Han roste også Mads Damsgaard og Magnus Nielsen for deres fine præstationer.

“Niels Kondrup spillede fremragende på en uvant plads på midten og ydede en fantastisk fighterindsats. En Mads Damsgaard og Magnus Nielsen spillede også en fin kamp.”

Vorup FB-spiller, Mads Damsgaard, giver også sin reaktion på tirsdagens nederlag:

“Vi kommer ud til en bane der ikke passer til vores spillestil. Så vi måtte lave om i taktikken fra vores foregående kampe, hvor vi altid går efter at holde bolden på jorden og på egne fødder. Det betyder så vi ikke kommer til at spille til vores forcer men til deres. Det finder vi hurtigt ud af da, de score på de første 2 dødbolde de har. Vi kommer fint med igen i løbet af kampen.”

“Men det var deres forcer der spillet lå til og de var også gode til at udnytte det. Det ender så med et træls nederlag. I en kamp vi skulle vinde for at få de 3 point med hjem til højen og holde os med i toppen. Men vi må bare op på hesten igen også tage 3 point lørdag på hjemmebane.”

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 9. september, hvor de skal møde Nørager B på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 5-2 til NB 93, Aarhus
Række: Herrer Serie 1

Kilde: Træner Andreas Skriver, Vorup FB - Herrer Serie 1