Efterårsferie i Randers Storcenter med feriebillet, bamsefabrik og foto-udstilling af hunde

Foto: Randers Storcenter.
Profilbillede
Anne Halvorsen Munk

Skolernes efterårsferie – uge 42, er lige på trapperne, og i Randers Storcenter står vi klar til at modtage de mange, der har fri i denne uge.

Butikkerne er klar med masser af efterårsmode og gode tilbud, og i centret har vi gjort klar til sjove aktiviteter for hele familien. Vi varmer op med FOTO udstilling af hunde allerede i uge 41, og fortsætter med endnu flere events i uge 42.

Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt efter gaver og lækkerier med den sjove og populære feriebillet. Igen i år er der en bamse med på feriebilletten, som kan købes for kr. 85 i Informationen v. Store Torv fra lørdag d. 16. oktober til og med søndag d. 24. oktober, og er også gyldigt i samme periode.

Billetten giver også gratis adgang for et barn hos Kattegatcentret, Grenå og Aqua, Silkeborg. Herud kan børnene med konkurrence om mange flotte præmier fra lokale attraktioner som Fregatten Jylland, Ebeltoft , Klatreparken, Randers og Nordisk Film Biografer, Randers.

Bamsefabrikken, hvor børnene kan lave deres egen bamse er åben fra 16.-24. oktober, og her kan man selv bygge sin egen bamse, med flere valg. Der er også mulighed for at købe ekstra tøj og alt muligt andet udstyr til bamserne.

Foto-udstilling i Randers Storcenter: Projekt 100 Hunde

I ugerne 41-43 kan alle kunder i Randers Storcenter opleve en spændende foto udstilling – med masser af skønne billeder af hunde.

Det sker på Store Torv, hvor 50 flotte hunde fotos er opstillet, sammen med historierne bag.

Projekt 100 Hunde er en vandre- FOTO- udstilling med 50 skønne og dejlige hundeportrætter.

Projekt 100 Hunde er et kunstnerisk studium. Man siger, at hunden har 100 forskellige ansigtsudtryk, derfor afbilleder projektet 100 forskellige hunde. I Randers Storcenter er de 50 af disse nu udstillet.

Kilde: Randers Storcenter
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.