Efter alvorlig skade: Scheffler tilbage med et brag af en kamp

SIK - Kristrup Boldklub (Foto: F. Scheffler)
Profilbillede
dato

Søndag fik Kristrup Boldklubs U15-drenge besøg af Søndermarkens IK, der havde taget turen til Tirsdalens Skole.

Efter to nederlag i træk skulle Kristrup Boldklub forsøge at rejse sig igen. Heldigvis kom de ud med ild i øjenene - endda så meget, at dommerparret nærmest ikke kunne følge med. Men til sidste kunne de glæde sig over at sende SIK hjem med et 30-23-nederlag.

“En helt fantastisk holdpræstation - intet mindre. Vi har et godt kendskab til SIK og talte en del om, hvordan vi skulle spille både angrebs- og forsvarsmæssigt. Det hele er gået op i en højere enhed i dag. Vores forsvar stod meget godt og kompakt, og gjorde det svært for deres hurtige en-mod en spil. Drengene var helt tændte i dag og ville bare vinde, efter de to sidste nederlag i turneringen,” siger Fabian Scheffler og fortsætter:

“Hele holdet blev ekstra tændte, efter vi kort ind i kampens første halvleg fik et meget besynderligt rødt kort til én af vores spillere. Det var tydeligt at se, at dommerne ikke helt kunne følge med det meget hurtige tempo på banen. Desværre for begge hold fortsatte det igennem hele kampen, og ødelagde en del af kampen for begge hold.”

Hvad var det du så fra dit hold, som gør at I vinder i dag?

“Vores vilje og gejst på banen var altafgørende. Drengene var virkelige gode på banen og spillede meget flot håndbold. Det var fedt at se, hvordan de heppede på hinanden og en fyldt hjemmebane med entusiastiske tilskuere gav dem "luft under vingerne".”

Comeback til Scheffler
Kristrup Boldklubs præstation udmundede sig i to point, og træner Scheffler kan ikke være andet end tilfreds med sine spillere.

“Vores venstre back, Marcus Thorsager Scheffler, var flyvende i dag. Det er sjældent, at jeg har set ham spille så godt. Han kom på 14 scoringer og lavede mange gode assist til både vores stregspillere og fløje. At han går på banen, efter en lang og meget alvorlig skadespause, og stempler ind på denne her måde, er jo helt fantastisk.”

“Han har vist savnet at spille håndbold,” siger Fabian Scheffler med et glimt i øjet.

Kristrup Boldklubs, Marcus Thorsager Scheffler, nikker genkendende:

“Jeg har savnet at spille håndbold, og være en del af holdet. Det er fedt at være tilbage igen og hjælpe holdet på denne her måde.”

På søndag den 5. februar skal Kristrup Boldklub møde Hornbæk SF. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 30-23 til Kristrup Boldklub
Række: U15 Drenge 2. Division

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U15 Drenge 2. Division