Dyrk yoga med dit partner: Yogierne arrangerer en aften med par-yoga

Profilbillede
dato

Der er igen nyt på vej fra Yogierne, hvilket indehaver Birgitte Lybæk har glædet sig til at fortælle mere om.

Birgitte Lybæk kan nemlig løfte sløret for, at man i slutningen af måneden afholder paryoga-event.

“Denne aften kan du tage din mand/kone/kæreste/partner med til et paryoga-event. Eventet starter med en lille indledende og afslappende meditation, som efterfølges af et enkelt individuelt yogaflow. Efter yogaflowet laver vi yogaøvelser to og to.”

“Der vil være tale om strækøvelser, øvelser for balance, samarbejde, styrke og øvelser, som kræver mod og udholdenhed. Til sidst sluttes eventet af med individuelle stræk øvelser og afspænding.”

Stor efterspørgsel
Der var også en helt særlig grund til, at man har valgt at afholde netop dette event:

“Grundet flere forespørgsler og større og større interesse fra kunderne, er ønsket om paryoga-events nu en realitet. Man skal tilmelde sig eventet, hvis man er nysgerrig på yoga og vil prøve, hvordan yoga kan strække kroppen, skabe indre ro, balance, sjov og nærvær med sin partner. Hvis du er interesseret i at deltage i en idræt med din partner, hvor begge parter er ligeværdige.”, forklarer Birgitte og uddyber:

“Det bliver en skøn og sjov aften, hvor lattermusklerne bliver særlig rørt under par-øvelserne. Alle deltagere vil være på samme niveau og vil opleve et hyggeligt fællesskab i skønne omgivelser. Mange vil nok også efterfølgende opleve at de har behov for at lave yoga i deres dagligdag. De vil mærke, hvad yoga gør godt for og få stillet sin nysgerrighed.”

Mange fordele ved paryoga
Paryoga er en form for yoga, hvor to personer praktiserer yoga sammen. Der er flere fordele ved at praktisere paryoga sammen med din partner, som inkluderer:

  • Styrkelse af relationer: Paryoga kan styrke båndet mellem to personer og øge forståelsen og tilliden til hinanden. Det kan hjælpe med at skabe en følelse af samarbejde og forbedre kommunikationen.
  • Forbedret fleksibilitet: Paryoga kan hjælpe med at forbedre fleksibiliteten ved at hjælpe dig med at nå dybere strækninger, som du måske ikke ville kunne opnå alene.
  • Styrkelse af muskler: Paryoga kan også hjælpe med at styrke musklerne i kroppen, især de muskler, der er involveret i yoga stillingerne.
  • Reduktion af stress: Paryoga kan også hjælpe med at reducere stress og angst ved at hjælpe dig med at slappe af og forbinde med din partner.
  • Forbedret åndedræt: Paryoga involverer ofte pranayama, som er yogisk vejrtrækningsteknik. Det kan hjælpe med at forbedre åndedrættet og øge iltoptagelsen i kroppen.
  • Øget kropsbevidsthed: Paryoga kan hjælpe med at øge kropsbevidstheden og forbedre balance og koordination.

Det er vigtigt at huske, at par yoga er en aktivitet, der kræver samarbejde og kommunikation mellem de to personer, der praktiserer det. Det kan være en sjov og givende måde at forbedre din yoga praksis og styrke forholdet til din partner på.

Tid: Torsdag den 30. marts kl. 18.30-20.00
Sted: Søndergade 11, Randers SØ - Parkering lige udenfor døren i gården, langs Søndergade eller ved gavlen.
Tilmelding: Pris for denne oplevelse er 299kr pr. par, som betales ved tilmelding på linket eller MobilePay 754905 mrk “30/3”. Tilmelding er bindende og refunderes derfor ikke. Der er max plads til 5 par.
Praktisk: Du finder yogamåtter, tæpper, pøller og øjenpuder i yogasalen, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Du finder meget mere om Yogierne på deres Facebookside og hjemmeside.

Kilde: Yogierne