“Du, jeg og alle andre bliver aldrig perfekte”

Kilde: TJ Hypnose / Tanja Jensen
Profilbillede
Ninna Jalog

Tanja har designet 3 forløb, som i bund og grund handler om at vise mennesker, at man aldrig kan blive perfekt. 

Du husker måske Tanja Jensen fra den personlige artikel Hypnoseterapeut tilbyder aha-oplevelse, hvor hun fortæller om hendes klinik Tj Hypnose og historien bag hendes interesse for mennesket. 

Hypnotisøren kan nu åbne op for, at hun har designet 3 forløb, som har fokus på angst, selvværd og fødselsdepression. Hun fortæller selv “I vores kultur er vi først tilstrækkelig, når vi er tynde, smukke og succesfulde. Det er et urealistisk krav, vi stiller til os selv.

Du, jeg og alle andre bliver aldrig perfekte.


Tanja mener, at vi er født som en helhed “Vi har allesammen uendelige ressourcer, selvom vi ikke selv kan se dem.” Hun bruger i denne sammenhæng hypnose til at finde disse ressourcer og snakke med underbevidstheden, fordi den ved, at man er tilstrækkelig. 

Når klienten først føler, at underbevidstheden har svar, ressourcer og muligheder, er der ingen grænser til forandring.

Tanja fortæller, at problemstillingen ligger i, at mennesket ikke er designet til forandring “Vi er rigtig gode til at være kritiske og skeptiske overfor nye ting. Vores hjerne kan ikke lide nye mønstre, fordi det kræver arbejde, og hjernen er doven.

Tanja sammenligner denne konflikt med problemstillinger i et globalt perspektiv “Tænk, hvor mange af verdens problemer, vi kunne løse, hvis vi bare var åbne overfor nye tanker.


De 3 forløb handler derfor om tilvænning til hypnose. Nervesystemet har behov for at blive tryg ved denne nye størrelse “Det er altid lettere at komme i trance efter første gang. Kroppen har lettere ved at give slip, når den først har mærket, at hypnose er helt ok. 

Hun understreger dog også, at det handler om tillid, og at hun tit oplever, at hendes klienter dukker på til deres anden session med en anden kropsholdning “Hver gang tager vi små skridt og arbejder med problemerne i dybden både kropsligt og følelsesmæssigt. Det føles mere trygt for klienten, at processen ikke er forhastet.

Før man vælger et af de 3 forløb hos Tanja, tilbyder hun en 20 min gratis samtale, hvor hun og klienten går i dybden med problemstillingen. Yderligere information om forløbene og kontaktoplysninger finder du på Tanjas hjemmeside. 

Dette indhold er produceret af VORES Randers i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler