Dronningborg U16 tog vigtig hjemmesejr efter målfest: “Det blev en noget rodet kamp på en blød og langhåret bane.”

Profilbillede
dato

Dronningborg Boldklub vandt en spændende og målrig kamp mod Arden IF med 5-3 i Arden Hallen. Det var en kamp, der bød på masser af action og scoringer fra begge hold.

Hjemmeholdet kom godt fra start og fik scoret det første mål allerede i første minut. Det var en god start for Arden IF, der håbede på at kunne fortsætte med at dominere kampen. Men Dronningborg Boldklub svarede hurtigt igen og udlignede til 1-1 i det 8. minut, da Lucas Soelberg fik bolden i nettet.

Udeholdet fortsatte med at presse og fik yderligere to mål i første halvleg. Først scorede Charlie Thorup i det 18. minut, og derefter øgede Jeppe Christensen føringen til 3-1 i det 29. minut. Dronningborg Boldklub var gode til at spille bolden rundt og udnytte deres chancer.

Arden IF gav dog ikke op og formåede at reducere til 3-2 i det 53. minut. Hjemmeholdet håbede på at kunne vende kampen, men Dronningborg Boldklub svarede igen og scorede to hurtige mål. Først var det Aksel Petersen, der øgede føringen til 4-2 i det 58. minut, og derefter scorede Jeppe Christensen sit andet mål i kampen og bragte udeholdet foran med 5-2 i det 59. minut.

Arden IF fik endnu et mål i kampen, da de reducerede til 5-3 i det 74. minut, men det var ikke nok til at ændre kampens udfald. Dronningborg Boldklub holdt fast i deres føring og sikrede sig sejren.

Efter kampen udtalte holdleder for udeholdet, Klaus Skovfoged, at den dårlige bane spillede en stor rolle i opgøret:

“Det blev en noget rodet kamp på en blød og langhåret bane.”

Han fremhævede også, at det var en holdindsats og ønskede ikke at fremhæve nogen enkelt spiller. Skovfoged mente, at holdet lykkedes godt i det meste af første halvleg, hvor de fik styr på kampen:

“Vi var gode i det meste af første halvleg hvor vi fik spillet bolden godt rundt og lavet 3 mål.”

Dog erkendte han, at der var nogle placeringsproblemer defensivt, som de vil arbejde på at rette op på inden næste kamp.

Dronningborg Boldklub kan glæde sig over en vigtig sejr, mens Arden IF må se i øjnene, at der er områder, de skal forbedre, hvis de vil have succes i fremtiden.

Næste kamp for Dronningborg Boldklub er søndag 29. oktober, hvor de skal møde Hornbæk SF på Dronningborg Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-5 til Dronningborg Boldklub
Række: U16 Drenge Liga 3

Kilde: Holdleder Klaus Skovfoged, Dronningborg B - U16 Drenge Liga 3