Dronningborg led smerteligt nederlag på hjemmebane: "Stort set ingenting lykkedes i dag"

Dronningborg Boldklub led et nederlag på deres hjemmebane, Dronningborg Kunstgræsbane, da de mødte Gug B (1). Udeholdet vandt kampen med en score på 1-3.

Det var udeholdet, der først kom på tavlen i det 35. minut, da de scorede det første mål. De fortsatte deres dominans og udbyggede deres føring til 0-2 i det 54. minut. Hjemmeholdet forsøgte at komme tilbage i kampen og formåede at score i det 70. minut takket være Aksel Petersen

Desværre for Dronningborg Boldklub formåede udeholdet at score endnu et mål i det 82. minut, hvilket cementerede deres sejr med en endelig score på 1-3.

Efter kampen var holdleder for hjemmeholdet, Klaus Skovfoged, skuffet:

“Det var en meget rodet kamp , hvor vi igen brænder for mange chancer, bland andet et straffespark.”

Han fremhævede også, at der ikke var nogen spillere, der var specielt gode i dagens kamp. Klaus Skovfoged mente, at holdet ikke lykkedes med meget i dagens kamp:

"Stort set ingen ting lykkedes i dag , mange fejlafleveringer og mange brændte chancer.”

Dronningborg Boldklub-spiller, Lucas Soelberg, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi skal blive bedre til og være mere rolige med bolden i forsvaret , og ikke bare og spille den fremad hver gang vi har den"

Næste kamp for Dronningborg Boldklub er søndag 1. oktober, hvor de skal møde IK Rosendal på Dronningborg Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 1-3 til Gug B (1)
Række: U16 Drenge Liga 3

Kilde: Holdleder Klaus Skovfoged, Dronningborg B - U16 Drenge Liga 3