Dronningborg-drengene måtte nøjes med uafgjort i en målrig affære

I en spændende og målrig fodboldkamp mellem Storvorde/Sejlflod B og Dronningborg Boldklubs U16-drenge endte kampen uafgjort med resultatet 4-4.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og scorede det første mål allerede i første minut. Dronningborg svarede dog hurtigt igen og udlignede til 1-1 i det 15. minut ved Charlie Thorup. Hjemmeholdet tog dog føringen igen i det 17. minut, men udeholdet formåede at udligne endnu engang i det 18. minut ved Victor Fomsgaard.

Efter pausen fortsatte begge hold med at kæmpe hårdt for sejren. DB tog føringen for første gang i kampen i det 47. minut, da Charlie Thorup scorede sit andet mål og bragte udeholdet foran 2-3. Hjemmeholdet gav dog ikke op og udlignede til 3-3 i det 65. minut.

Dronningborg formåede at score endnu et mål i det 73. minut ved Aksel Petersen og tog dermed føringen igen. Men hjemmeholdet gav ikke op og formåede at udligne til 4-4 i det 81. minut.

Efter kampen udtalte Dronningborgs holdleder, Klaus Skovfoged, at holdet burde have vundet kampen, da de brændte for mange chancer og ikke formåede at lukke kampen.

“Vi var utroligt gode offensivt og får produceret masser af chancer. Vi skulle have vundet kampen, men brænder for mange chancer og får ikke lukket kampen.”

Han fremhævede også spillerne Marcus Brock Skovfoged, Sigurd Brøndum og Lucas Soelberg for deres gode præstationer og arbejdsindsats i kampen.

“Marcus Brock Skovfoged gjorde det godt med 2 assist, og blev også kampens spiller. Sigurd Brøndum og Lucas Soelberg gjorde det også godt med en god arbejdsindsats.”

Dronningborg Boldklub-spiller, Marcus Brock Skovfoged, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi skulle have vundet kampen, men lavede nogle dumme fejl og brændte for mange chancer.”

Næste kamp for Dronningborg Boldklub er søndag 24. september, hvor de skal møde Gug B (1) på Dronningborg Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 4-4 til Dronningborg Boldklub
Række: U16 Drenge Liga 3

Kilde: Holdleder Klaus Skovfoged, Dronningborg B - U16 Drenge Liga 3