Døgnrapporten i Randers: mandag den 29. november

Profilbillede

Randers er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Indbrud i smykkebutik i Bruuns Galleri

En vagt kontaktede søndag kl. 23.52 politiet og fortalte, at han havde eftersat to mørkklædte mænd, der havde begået indbrud i en smykkebutik i Bruuns Galleri i Aarhus C. 

Vagten havde hørt en rude blive knust i shoppingcentret, og han opdagede kort efter, at der havde været indbrud i smykkebutikken, hvor nogen havde kastet en sten gennem ruden og stjålet nogle penge fra stedet. 

De helt mørkklædte mænd løb i retning af udgangen, og vagten løb efter. Da han kom tæt på den ene gerningsmand, trak den anden mand ifølge vagtens forklaring en lang kniv og truede ham. 

Herefter stak de to mænd af fra stedet, og det lykkedes ikke politiet at finde frem til dem ved den efterfølgende patruljering i området. 

Østjyllands Politi efterforsker nu røveriet nærmere og hører gerne fra eventuelle vidner. Oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114. 

**

 

To mænd anholdt efter aggressiv opførsel

En patrulje fattede natten til mandag kl. 00.40 mistanke til to mænd, der sad i en bil, som holdt i tomgang midt på vejen på Nyringen i Risskov. 

Ved siden af bilen lå noget jointpapir og en hobbykniv, og betjentene tog derfor kontakt til de to mænd på 18 og 20 år. 

Mændene var ikke videre tilfredse med politiets tilstedeværelse, hvilket de højlydt gav udtryk for adskillige gange, mens de blev visiteret, og bilen blev ransaget. 

Betjentene fandt ikke noget ulovligt, men da de to mænd blev ved med at modsætte sig politiets arbejde og råbte flere ukvemsord mod patruljen, blev de til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. 

Det var umiddelbart ikke muligt at fastlægge, hvem der havde haft kniven på sig – den blev dog beslaglagt. 

**

 

Færdsel

Søndag kl. 20.02 skete der et færdselsuheld i krydset Randersvej/Vejlby Ringvej i Aarhus N. En 26-årig kvinde løb over for rødt i et fodgængerfelt og blev ramt af en bil ført af en 55-årig mand. Kvinden blev tilset i en ambulance, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Hun blev sigtet for at gå over for rødt. 

Søndag kl. 23.00 blev en 44-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Jernbanegade i Randers C. 
 
**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Hans Bojes Allé i Randers SØ begået mellem fredag d. 26/11 kl. 16.00 og søndag d. 28/11 kl. 10.25
På Strandmarksvej i Risskov begået mellem torsdag d. 25/11 kl. 11.30 og søndag d. 28/11 kl. 17.30
På Møllestien i Aarhus C begået mellem fredag d. 26/11 kl. 00.00 og lørdag d. 27/11 kl. 4.00
På Silkeborgvej i Aarhus C begået mellem fredag d. 26/11 kl. 15.00 og søndag d. 28/11 kl. 20.00
På Søren Frichs Vej i Åbyhøj begået søndag d. 28/11 mellem kl. 23.05 og kl. 23.25
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi