Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Mand snydt af falsk betjent

En 31-årig mand anmeldte tirsdag, at han dagen før var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra Midt-og Vestsjællands Politi. ”Betjenten” havde forklaret, at der var optaget nogle mistænkelige lån via hans konto, og politiet skulle nu bruge hans NemId og kontooplysninger for at få spærret kontoen og stoppet svindlerne. 

Det lykkedes den falske betjent at overbevise den 31-årige om, at han skulle udlevere oplysningerne i telefonen, og dagen efter opdagede han så, at der var hævet flere tusinde kroner fra kontoen. 

Politiet vil aldrig bede om kontooplysninger eller lignende på den måde. Er du i tvivl om, det er politiet, der har ringet til dig, så lav et kontrolopkald til politiet og spørg, om det er dem, der har kontaktet dig. 

Kvik borger afslørede narkohandel

En opmærksom borger kontaktede tirsdag kl. 16.10 politiet, da han så to mistænkelige mænd stå og sælge noget, der lignede narkotika på Vester Altanvej. Manden så, hvordan flere forskellige personer løbende henvendte sig til de to mænd, der stod på gaden, og adfærden fik ham til at ringe til politiet. 

En patrulje kom kort efter forbi, og den ene mand tog benene på nakken, da han så betjentene. 

Han nåede dog ikke langt, før han blev indhentet og anholdt. 

De to mænd, som er 18 og 19 år, blev visiteret, og begge havde både salgsposer med hash og en del kontanter på sig. De blev derfor sigtet for narkosalg, og penge samt stoffer blev beslaglagt.  

Røg uden brand i lejlighed i Randers

Politi og brandvæsen rykkede tirsdag kl. 23.04 ud til Østervold efter en anmeldelse om en mulig brand i en lejlighed. Der kom røg ud fra lejligheden, og da ingen svarede, da brandmændene bankede på, skaffede brandvæsnet sig selv adgang til hjemmet, hvor de fandt den 55-årige mand, som bor på stedet. Han lå og sov og havde ikke opdaget røgen. 

Der var ingen ild i lejligheden, og røgen viste sig at stamme fra nogle håndklæder, som var lagt til tørre et lidt for varmt sted. 

Beboeren var umiddelbart ikke kommet noget til. 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler