Det vigtigste fra dagens døgnrapport

Kilde: Østjyllands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Østjyllands Politi fortæller i deres døgnrapport om grundlovsforhør og bilist. 

Grundlovsforhør i kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 en 29-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. Hun sigtes for besiddelse af 200 gram amfetamin med henblik på videreoverdragelse og for at have solgt 23 gram amfetamin. 

Kvinden blev anholdt onsdag kl. 17.30 i sin lejlighed i Randers SV, efter Østjyllands Politis specialpatrulje havde fået et tip om, at der blev solgt narko fra stedet. 

Under en ransagning af lejligheden fandt politiet den større mængde amfetamin, og kvinden blev derfor anholdt og sigtet. 

Mens betjentene var i lejligheden, kom en 30-årig mand på besøg. Han havde en mindre mængde amfetamin på sig og en kniv i lommen, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. 

Flygtede fra politiet på grund af ”dårlig vane”

Flere bilister ringede torsdag omkring kl. 15.00 til politiet og fortalte om en bilist, der kørte hasarderet på Viborgvej fra Hammershøj i retning mod Randers. En patrulje fandt frem til bilen omkring rundkørslen Viborgvej/Kjølvejen og tændte udrykningen for at få standset køretøjet.  

Men i stedet for at bremse, gassede bilisten op og kørte på motorvejen i sydgående retning i høj fart. Patruljebilen fulgte efter, og betjentene kunne blandt andet se, hvordan bilisten svingede ind i en vognbane lige foran en lastbil, der måtte bremse hårdt op. 

Ved afkørslen Randers Syd kørte bilisten af motorvejen og fortsatte ad Hammelvej i nogle få hundrede meter, inden han gav op og parkerede bilen i siden af vejen. 

Betjentene løb ud af bilen og fik kontakt med den 24-årige mand bag rattet. Han beklagede, at han ikke var standset, men at han var gået i panik, da han så politiet, og at han af dårlig vane havde forsøgt at køre fra dem. 

Ud over sigtelsen for ikke at efterkomme politiets anvisninger, blev han også sigtet for ikke at have sele på og for at have foretaget det farlige vognbaneskifte foran lastbilen. 

Der kan muligvis komme flere sigtelser til bilisten senere. 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler