Det holdte hårdt, men Randers Freja 3 hev sejren i land

Da Randers Freja 3 mødte Nielstrup-Voldum UIF i onsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.
En stærk indsats der betød, at Randers Freja 3-mandskabet vandt kampen med 15-12.
En præstationen som spillendetræner, Nanette Christensen, havde følgende at sige om:

Det var en ualmindelig rodet kamp. Der var ingenting, der gik som det skulle. Brændte chancer og et forsvar som ikke kunne tælle rigtigt gjorde, at Nielstrup-Voldum fulgte med hele vejen til pausen. Vi gjorde modstanderne gode, men da vi fik styr på os selv og startede med at spille håndbold - gik det bedre.

Spørger man Nanette, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

I dag var det hele holdet, der stod sammen om sejren. Der blev kæmpet i 2. halvleg, så alle bød ind

Christensen uddyber i denne forbindelse, hvilket positive tendenser Randers Freja 3 kan tage med videre:

Først i 2. halvleg leverede vi et godt presspil ellers var det en sløv omgang håndbold i dag

Randers Freja 3 møder deres næste modstandere fra Nielstrup-Voldum UIF i Voldumhallen.
Der er kampstart tirsdag den 16. november klokken 19:30.

Kampens resultat: 15-12 til Randers Freja 3
Række: Serie 3 Damer

Kilde: Spillendetræner Nanette Christensen