Det frie liv på landevejen

Foto: Privat . Hinshøj Caravan har alt til campinglivet
Profilbillede
dato

Hinshøj Caravan har mere end tres års ekspertise og know how inden for campingvogne, og det er bare et af ståstederne i den randrusianske firmasucces.
En anden årsag til firmaets gode renommé er, at firmaejerne selv er garvede vogncampister.

Jan Henneberg Mikkelsen og Lili Henneberg Mikkelsen står bag familiefirmaet, Hinshøj Caravans. Jan tager sig tid til at forklare, hvorfor livet i- og med en campingvogn betyder frihed:

"Folk i dag vil gerne tæt på naturen," fortæller han, og fortsætter:

"Og de vil også gerne friheden til at tage rundt i Danmark eller i Europa, som de har lyst til. I den forbindelse er det enormt rart at have et lille hus på fire hjul, som man kan bo- og tage rundt i."

"Det siger sig selv, at hvis du har alle hjemmets fornødenheder i din campingvogn, mens du rejser rundt, jamen, så har du både tryghed og frihed."


Foto: Privat // Jan Henneberg Mikkelsen er indehaveren af Hinshøj Caravan, hvor hans gode medarbejdere hjælper campingvognsejeren med at finde alle de nødvendigheder, der skal til på en vellykket tur ud i det blå.

"Friheden kan sådan set også bare bestå i at campere et sted i Sverige, hvor der er allemandsret, og så selv vælge det naturskønne område ved sø, i skov eller ved kyst og strand, som du ønsker at ligge i.

"Det er jo noget, der giver folk livslyst og energi, den der frihed i - bare for en lille rum tid - at opleve noget andet end det sædvanlige."

"Og så er det jo meget mere miljøvenligt end at suse afsted med en flyvemaskine," tilføjer Jan Henneberg Mikkelsen.

"Vi har mange specialvogne, det vil sige - vil man gerne vil kunne rejse om vinteren også - så har vi vogne med centralvarme og god isolering."

"Det giver også muligheden for ikke bare at bruge campingvogn til rejser i udlandet og om sommeren."

"Folk bruger netop også tit en campingvogn til at tage rundt i Danmark, når de skal fejre juleferie, skiferie, vinterferie og efterårsferie på besøg hos familien eller skal en tur til for eksempel Skagen."

"Og en campingvogn har jo den fordel, at man selv kan vælge, om man skal ligge tæt eller lidt længere væk fra ens families hus på en juleaften," griner Jan.

"På en campingplads møder du nye mennesker, og dine børn får nye legekammerater for en sommer eller i en ferie. Det er så fint, at campingvogn både betyder frihed på landevejen, men også tryghed og sociale fællesskaber på campingpladsen."

Hos Hinshøj Caravans ligger der desuden bæredygtige tanker bag foretagendet. De forhandler nemlig ikke kun nye luksusvogne.
De forhandler også brugte campingvogne og er dermed oppe på beatet med retrobølgen.

"Vi har en garanti på 12 måneder på de brugte vogne og vores eftersyn er komplet i forhold til fugt, varme, gas, generelle faciliteter og hjul."

"Vi gør det godt, fordi vi ved, hvad det kræver at campere, vi har know how om, hvilket udstyr, der skal sikres, og hvad der skal have særlig opmærksomhed."

"Vi sælger fortelte og lufttelte til vognene, og har deuden et velassorteret sortiment af campingmøbler, campingudstyr og reservedele."

"Vores medarbejdere har været i firmaet mellem ti og fireogtredive år. De kender til deres fag og er dermed grundige og solide folk. Det er jeg taknemmelig for," slutter Jan Henneberg Mikkelsen af. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Hinshøj Caravan