Det dufter af oprykning på Ulvehøj: Vorup FB tager vigtig skridt med sejr over Chang

Vorup FB - Herrer Jyllandsserien (Foto: Privat)

I lørdagens kamp mellem Aalborg Chang og Vorup FB var der lagt op til en spændende kamp på Chang's baner, hvor Vorup-herrerne kunne bringe sig et stort skridt tættere på oprykning.

Det var dog hjemmeholdet der startede kampen stærkest og efter 25 minutters spil lykkedes det for Andreas Horskjær at score det første mål for Aalborg Chang. Det var dog ikke noget Vorup FB lod sig dog ikke slå ud af, og de fortsatte med at kæmpe hårdt for at få udlignet.

Og det lykkedes for Vorup FB efter 37 minutters spil, hvor Oliver Kjær scorede et flot mål og udlignede til 1-1. Kampen var nu helt åben og begge hold fortsatte med at kæmpe for at score det afgørende mål.

Det var dog Vorup FB, der til sidst trak det længste strå, da Daniel Bay-Smidt scorede det afgørende mål efter 74 minutters spil.

Holdleder for udeholdet, Mikael Lehm, var meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede især Jeppe Mogensen og Oliver Clausen som afgørende for sejren.

“Flot fight på en tør bane. Vinder på en semi-god dag. Men er skarpe. Jeppe Mogensen og Oliver Clausen er afgørende for os i dag.”

Med to kampe tilbage, og fem point ned til Hobro på andenpladsen, kan Vorup FB næste gang sikre sig oprykning mod netop Hobro.

Den tidligere Hobro-spiller, og nuværende Vorup FB-spiller, Kasper Grimm, glæder sig til den kommende kamp mod hans tidligere klub:

“Jeg håber, at vi afgører det i Hobro,” lyder meldingen.

Kampen mellem Vorup FB og Hobro bliver spillet på fredag den 9. juni, hvor Vorup besøger DS Arena i Hobro. Der er kampstart kl. 19:15.

Kampens resultat: 1-2 til Vorup FB
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Jyllandsserien