Frederiksberg Kødforsyning er i sin oprindelse grundlagt tilbage i 1953. I dag fremstår butikken lys og moderne i lokalerne på Bøsbrovej 3 i Vorup, som har været adressen siden 2016.
Flytningen fra Bøsbrovej 7 til nr. 3 blev nødvendiggjort af behovet for mere plads. Her fik butikken næsten mere end 3-doblet sine kvadratmeter. Den nuværende indehaver, Christian Rytter Sørensen, købte butikken i 1992.
Det skal være nemt for kunderne
Der er stor fokus på at gøre det så nemt for kunderne som muligt.
”Vi laver mange ting helt klar til lige at stikke i ovnen eller varme i en gryde, og vi laver alle færdigretterne selv. Desuden fremstiller vi 85-90% af al pålæg selv. Så der går ikke noget ud af butikken, uden at det har været igennem vores hænder,” understreger Christian.
Det er også muligt at bestille dagens ret, lige fra en enkelt portion til nærmest uendeligt. De er færdige fra klokken 10.30 hver dag, hvor det hele er pakket og klar til afhentning.
”Engang leverede vi også ud af huset, men det har vi desværre ikke tid til at gøre mere, men vi leverer ud til nogle bosteder og pensionister, hvis vi alligevel skal ud at køre i anden anledning,” fortæller Christian.
Foto: Frederiksberg Kødforsyning
Professionelle medarbejdere og bredt sortiment
Christian har ti medarbejdere i butikken, der alle har kendskab fra branchen, blandt andet udlærte slagtere og smørrebrødsjomfruer.
Naturligvis er fokus rettet mod at levere fersk kød af højeste kvalitet, men ellers spænder sortimentet bredt.
Her er alt, hvad hjertet begærer inden for salater, sandwiches, smørrebrød, tapas og menuer, ligesom Frederiksberg Kødforsyning altid tilbyder fest- og højtidsmenuer. Især deres nytårsmenuer er meget populære.
”Vi er også sponsorer på Randers Stadion, hvor vi leverer mad til kampene i loungen et par gange om året,” fortæller Christian.
”Så overordnet vil jeg sige, at vi er gode til mange ting.”
Christian har mange kasketter på
Typisk møder Christian ind i butikken klokken seks om morgenen, som den første, og er der hele dagen til en 15-16 stykker hen på eftermiddagen.
Det er ham selv, der laver stort set alle de færdigretter, de har i butikken, så det meste af formiddagen går med det.
Hvis han er heldig, er der også dage, hvor han kan gå hjem ved 14-15 tiden.
Ud over det er han jo også kaptajnen på broen, så der er mange administrative ting at tage vare på.
”Jeg skal først og fremmest sørge for, at mine medarbejdere har det godt. Dernæst er det mit ansvar, at der bliver lavet løn og bogholderi, så min arbejdsdag ligger typisk på mellem ni og 12 timer.”
Følg med i Frederiksberg Kødforsynings gøren og laden på deres Facebookside, og lad dig friste i deres webshop på hjemmesiden.