Danmarksserien: Vorup-herrerne tog en vigtig sejr i weekenden

Vorup FB sejrede i en spændende kamp i Danmarksserien mod Ringkøbing med et slutresultat på 2-1.

Udeholdet kom først på tavlen i det 30. minut, hvor Kristian scorede og gav Ringkøbing en tidlig føring.

Hjemmeholdet formåede dog at udligne i det 63. minut, da et selvmål fra Ringkøbing bragte balance i kampen. I det 75. minut var det Vorup FB's tur til at score, da "Nicklas Brix" fik bolden i nettet og sikrede hjemmeholdet sejren.

Efter kampen udtalte Vorup FB's cheftræner, Svenne Poulsen, sin begejstring over holdets evne til at komme tilbage og vinde kampen, trods at de kom bagud.

Han fremhævede holdets gode energi og moralske styrke, og understregede, at de aldrig stopper med at tro på, at de kan vende kampen. Poulsen påpegede også, at holdet havde haft flere store chancer i kampens indledning, men bolden ville ikke ind.

Han roste også holdets målmand, Thisted, der tog konsekvensen af det indkasserede mål ved at smide sine nye handsker og erstatte dem med de gamle.

Poulsen fremhævede desuden Oliver Clausen som en vigtig spiller, der arbejdede hårdt for holdet og kun manglede at score for at gøre kampen perfekt fra hans side.

Træneren var tilfreds med holdets præstation og mente, at de formåede at omsætte de aftalte ændringer fra pausen til handling.

Han var glad for, at holdet kunne sikre de tre point i kampen, først med et selvmål og derefter med en flot dødbold, hvor Jesper kom godt op på et hjørnespark, og Brix fik prikket bolden over stregen til 2-1.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 30. september, hvor de skal møde Kjellerup IF på XL-BYG ARENA. Der er kampstart kl. 13:30.

Kampens resultat: 2-1 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Kilde: Cheftræner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien