Daniel Toft var flyvende til trods for Kristrup-nederlag

Profilbillede

Kristrup Boldklubs U15-drenge skulle søndag forsøge at rejse sig, efter en skuffende kamp sidste weekend, i 2. divisionsopgøret mod Borris-Rækker Mølle Håndbold i Række Mølle-Hallen.

Senest var holdets træner, Fabian Scheffler, langt fra tilfreds med holdets indstilling, og det var derfor et fokuspunkt i søndagens kamp.

Selvom drengene kom ud med den rigtige indstilling, så måtte de alligevel se sig besejret til sidst med 22-20. Fabian Scheffler så dog store forbedringer for sit ellers skadesplagede mandskab.

“Vi havde en god snak inden kampen om, at vi skulle komme med en meget bedre indstilling og gejst i forhold til sidste uges kamp. Drengene var helt klar fra start og vi kom meget bedre ind i kampen denne her gang. Store dele af kampen kæmpede vi godt, og var fint med i forhold til stillingen.”

“Desværre er vi plaget af ret mange skader for tiden, og vores bredde er ikke særlig stor. Det gjorde forskellen i slutningen af kampen, hvor vores modstander udnyttede deres bredde.”

Hvad er det, I så skal forbedre efter denne kamp?

“Der er perioder, hvor vi desværre ikke flytter fødderne hurtigt nok i forsvar og det giver desværre for store afstande mellem spillerne. Det udnyttede vores modstander meget godt. Deres streg og backspiller havde mange gange for nemt til at komme til deres scoringer. Vi skal helt klar arbejde med vores bevægelighed.”

Kampen ender som sagt med, at Kristrup Boldklub må tage hjem uden point, men træneren fremhæver dog:

“Vores fløjspiller David Toft var flyvende i dag, og han havde en god scoringsprocent og derfor også mange scoringer. Det er længe siden, at jeg har set David spille sådan en flot kamp.”

På søndag den 29. januar skal Kristrup Boldklub møde Søndermarkens IK 2. Kampen fløjtes i gang klokken 15:30 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 22-20 til Borris-Rækker Mølle Håndbold
Række: U15 Drenge 2. Division

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U15 Drenge 2. Division