Cykelglæde i forårssolen i Randers

Foto: Cyklistforbundet.
dato

Af Jens Peter Hansen

Flere og flere finder ud af, at cykelture med Cyklistforbundet Randers er indbegrebet af hygge, snak med nye mennesker og naturoplevelser i et tempo, hvor alle kan være med.

Søndag formiddag trillede 47 cyklister af sted fra Randers Regnskov med kurs mod Ulstrup, hvor der blev holdt spisepause ved Gudenåen på Dannebrogspladsen. Undervejs passerede man Væth, cyklede over Langås svar på Cykelslangen, fortsatte langs jernbanen og videre langs kanten af Vellev Mose.

Mens turen til Ulstrup var gået som en leg takket være en frisk nordøstlig vind i ryggen, måtte der stampes anderledes seriøst i pedalerne på tilbageturen, der qua den kraftige vind gik direkte til Langå og derfra ad Gudenåstien til Stevnstrup.

Her blev de mange cyklister trakteret med grill, drikkevarer, kaffe og kage, inden Cyklistforbundet afholdte en hurtigt gennemført generalforsamling. Der var genvalg til Flemming Nielsen og Jørgen Vork Andersen, der sammen med Jens Søndergaard og Jens Peter Hansen udgør bestyrelsen i Cyklistforbundet Randers.

Du kan på fredag snakke sundhed, grøn omstilling, klima og cykelglæde med Cyklistforbundet på Verdensmålfestival'en på Jens Otto Krags Plads i Randers. Cyklistforbundet Randers sidder med i det netop etablerede Trafiksikkerhedsråd, så er der steder, hvor du føler dig utryg i trafikken, lytter Cyklistforbundet gerne til dine bekymringer og tager dem med til Trafiksikkerhedsrådets første møde den 5. maj.

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Jens Peter Hansen