Claus og Jacob sætter en dyd i at rådgive kunderne: “De kan mærke forskellen”

Claus Tovgaard og Jacob Grøn, ejere af KildeBiler (Foto: Privat)
Profilbillede

Hos KildeBiler giver forhandlerne sig tid til at hjælpe sine kunder med at finde frem til den rette bil. Det er ifølge ejeren, Claus Tovgaard, altafgørende at kunne sende nye bilejere trygt afsted.

Claus Tovgaard har været i forretningen i 15 år, og han erfarer, at det er vigtigt at levere god og kvalificeret service til sine kunder:

”Vi sætter mindst 30 minutter af til at sidde i bilen sammen med kunderne og sætte dem ind i bilens funktioner,” forklarer Claus Tovgaard.

Inden turen går ud i bilen, er det vigtigt for Claus Tovgaard, at der har været tid til at sætte den kommende bilejer ind i alt fra forsikring til finansiering. Selvom Kildebiler sigter efter at være konkurrencedygtige på alle parametre, ønsker de at skille sig ekstra ud på deres service og kundefokus.

Hos KildeBiler giver forhandlerne sig god tid til at sætte sine kunder ind i elbilens fagre nye verden. Det er vigtigt for Claus Tovgaard, at hver eneste kunde føler sig tilpas i sin nye bil

”Vi har hørt mange historier fra folk, der har fået udleveret nøglen til deres nye bil, og så ellers blevet overladt til dem selv, uden introduktion til bilens funktioner eller vigtige forskelle fra, hvad de har været vant til tidligere.”

Han lægger derfor også vægt på, at det har været dejligt at modtage positive tilbagemeldinger fra sine kunder:

“Det har været dejligt at kunne mærke på de tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder - at de kan mærke forskellen, når de vælger at handle hos et bilhus med styr på tingene. Vi er meget taknemlige, når kunderne vender tilbage, og som bilforhandler har vi stort fokus på, at alle kunder føler sig godt behandlet og rådgivet ud fra deres situation,” siger Claus Tovgaard.

Fokus på elbilen
Claus Tovgaard har oplevet en kæmpe efterspørgsel på elbiler fra sine kunder, og han har af den grund valgt at rette fokus på de eldrevne biler. Det er derfor udelukkende elbiler, der, i skrivende stund, fylder KildeBilers lager op.

KildeBiler holder sig opdateret på den aktuelle situation på elbils-markedet, og Claus Tovgaard forsikrer, at de har fingeren på pulsen, så de kan yde den bedste service til deres kunder.

”Med elbiler er der kommet flere muligheder for billig finansiering, samtidig med at prisen på forsikring er steget. Dette bruger vi meget energi på at holde os opdaterede på, og det er vigtigt for os at vi kan rådgive vores kunder ud fra den aktuelle situation på markedet,” siger Claus Tovgaard og uddyber:

”I tider med varierende prislister fra bilproducenter, et afgiftssystem der har varieret fra år til år og debatfora på diverse sociale medier, hvor folk kan blive bombarderet med "gode" råd, har det været en stor opgave for os at holde fokus på hver enkelt kunde.”

Besøg KildeBiler på adressen Logevej 5 i Randers NØ. Du finder meget mere om KildeBiler på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: KildeBiler
False {
}